aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «φυσά και δεν κρυώνει» ο Αυγουστή

ΑΠΟΕΛ: Το «φυσά και δεν κρυώνει» ο Αυγουστή

Το φυσά και δεν κρυώνει ο Σωφρόνης Αυγουστή για τον Μάριους Λουντεμό. Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ είδε σημαντική βελτίωση του Νορβηγού στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, εξού και ήταν μονόδρομος η επιλογή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον (τέως πλέον) πρωτοπόρο Άρη.

Γι’ αυτό και είναι φυσικό να στεναχωριέται «διπλά» για τον τραυματισμό του Σκανδιναβού μέσου. Όπως ανακοίνωσαν οι γαλαζοκίτρινοι, υπέστη κάταγμα πέμπτου μεταταρσίου, υπάρχει ενδεχόμενο να χειρουργηθεί ή να ακολουθήσει συντηρητική αγωγή και αναλόγως θα εκτιμηθεί πόσο καιρό θα απουσιάσει από την ενεργό δράση.

Ο Αυγουστή διέκρινε τον Λουντεμό αγωνιστικά στοιχεία, που δεν τα έχουν άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ίδια θέση. Ένας «κόφτης» με ηρεμία το παιχνίδι του και με οργανωτικές ικανότητες, πέραν φυσικά των αμιγώς ανασταλτικών καθηκόντων του. Πλέον, στον ρόλο του «εξαριού» υπάρχει ο Μουρτάζ Νταουσβίλι, ενώ από εκεί και πέρα, εάν χρειαστεί μπορεί να δώσουν λύσεις οι Λούκας Σόουζα και Γιάννης Σατσιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ