aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ερωτηματικό για τον επόμενο και η σιγή ιχθύος

ΑΠΟΕΛ: Το ερωτηματικό για τον επόμενο και η σιγή ιχθύος

ΤΗΣ ΑΓΑΘΗΣ ΚΛΩΝΑΡΗ

Έγινε το αναμενόμενο με τον Ρέζα και τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ιρανός ποδοσφαιριστής δεν βρισκόταν στα πλάνα του Πάολο Τραμετσάνι καθώς δεν συμπεριλαμβανόταν στις αποστολές των γαλαζοκιτρίνων. Ο μάνατζερ του 31χρονου επιθετικού βρίσκεται εδώ και καιρό στο ψάξιμο ώστε να βρει ομάδα στον Ρέζα, ενώ το ενδιαφέρον της Σίδνεϊ FC είχε γίνει γνωστό προ ημερών και η ομάδα της πρωτεύουσας συμφώνησε σε όλα με την αντίστοιχη της Αυστραλίας. Έτσι κι αλλιώς ο έμπειρος φορ πήρε πολλές ευκαιρίες, όμως δεν τις αξιοποίησε, παρά το γεγονός πως θεωρείται ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Αποτελεί παράδειγμα από τα εκατοντάδες στην Κύπρο, που ήρθε στο νησί μας όμως δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.

Διαβάστε επίσης: Ανακοίνωση ΑΠΟΕΛ για το μέλλον του Ρέζα

Ο ΑΠΟΕΛ στην τρέχουσα χειμερινή μετεγγραφική περίοδο ήταν από τις πιο… ήσυχες ομάδες του πρωταθλήματος. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως πραγματοποίησε μόνο μια προσθήκη, αυτή του επιθετικού, Μπέζιακ. Υπενθυμίζουμε πως ο εξαιρετικά άτυχος της σεζόν, Γκιγέρμε Ντελατόρε, τραυματίστηκε σοβαρά τον Νοέμβριο με αποτέλεσμα να χάσει το υπόλοιπο αγωνιστικής περιόδου. Έτσι, διαγράφηκε από το ρόστερ και αποκτήθηκε ο Σλοβένος φορ ώστε να καλύψει το κενό του Βραζιλιάνου.

Πλέον μετά την αποχώρηση του Ρέζα από το ρόστερ των γαλαζοκιτρίνων, υπάρχει άλλη μια κενή θέση ώστε να γίνει και δεύτερη μετεγγραφή. Τα δημοσιεύματα για το αριστερό μπακ Φακινέτι, έδιναν και έπαιρναν, ενώ οι «ψίθυροι» έκαναν λόγο για προσθήκη επιθετικού. Βρισκόμαστε μια ανάσα από το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και δεν μπορεί να λεχθεί με σιγουριά σε ποια θέση θα ενισχυθεί ο ΑΠΟΕΛ, κι αν! Αυτό αποτελεί δείγμα της πολύ καλής δουλειάς του Ντομένικο Τέτι και του Πάολο Τραμετσάνι, οι οποίοι κρατούν τις επαφές τους… μυστικές αφού δεν προκύπτει καμία διαρροή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ