aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το επικρατέστερο πλάνο του Μακάρθι

ΑΠΟΕΛ: Το επικρατέστερο πλάνο του Μακάρθι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Χθες προπονήθηκε ο Ανουάρ Τουχαμί, επομένως πέραν του Τομάς ντε Βινσέντι δεν αναφέρονται άλλοι απόντες από τον ΑΠΟΕΛ. Ωστόσο, θα είναι έκπληξη αν ο Μικ Μακάρθι χρησιμοποιήσει σήμερα τον Μαροκινό μέσο στο ντέρμπι με την Ομόνοια (19:00).

Με σχεδόν «γεμάτο» ρόστερ λοιπόν, είναι λαχείο να πέσει κάποιος μέσα στις προβλέψεις του για το αρχικό σχήμα που θα επιλέξει ο Ιρλανδός.

Το επικρατέστερο σενάριο είναι να παρατάξει την ομάδα του με το -επιτυχημένο στα δύο προηγούμενα ματς- 4-4-2 και να ρίξει στο γήπεδο την ακόλουθη ενδεκάδα με τις πιθανές παραλλαγές στην παρένθεση:

Τερματοφύλακας ο Μιγκέλ Σίλβα, με υποστηρικτές τους αμυντικούς Εμίλιο Ενσούε (Αντρέ Ζεράλδες), Γιώργος Μερκής, Αρτούρ Ζορζ (Ράφαελ Σάντος) και Χρίστος Γουίλερ (Χρίστος Σιέλης).

Δίδυμο στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Μάικ Γένσεν – Γκάγιας Ζαχίντ και ακραίοι επιθετικοί οι Ομέρ Ατζίλι –Ντιεμερσί Εντονγκαλά.

Όσο για το ντουέτο της επίθεσης, πάλι ο Βίκτορας Κλωναρίδης θα έχει ρόλο δεύτερου στράικερ και ο Άντχε Νούχιου θα αποτελεί την «αιχμή του δόρατος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ