aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το ένα μετά το άλλο και τρέχει για νέα επίδοση

ΑΠΟΕΛ: Το ένα μετά το άλλο και τρέχει για νέα επίδοση

Με αριστεροτεχνική εκτέλεση φάουλ στην εκπνοή, σφράγισε τη νίκη-πρόκριση επί της Μπότεφ. Ο Γιώργος Εφραίμ, μία ακριβώς εβδομάδα μετά, αφού υποδέχθηκε άψογα την μπάλα, επιχείρησε το σουτ με τον κουντεπιέ του δεξιού ποδιού, αφήνοντας άγαλμα τον ομολογουμένως εξαιρετικό προχθές βράδυ τερματοφύλακα της Κιζιλζάρ, δίνοντας το πάνω χέρι στον ΑΠΟΕΛ ενόψει της ρεβάνς.

Μέσα σε συνολικά 79 λεπτά, πέτυχε δύο τέρματα, το ένα καλύτερο από το άλλο, επίδοση που αποτελεί την κορυφαία του στην επίτευξη γκολ σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα όσον αφορά στις διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ. Πλέον, έβαλε πλώρη για να καταρρίψει άλλο ένα προσωπικό στατιστικό στην Ευρώπη. Ποιο; Με το επόμενο γκολ «πιάνει» την προ 6ετίας καλύτερη επίδοση σκοράρισμα (3) και βάζει αυτομάτως πλώρη για νέα επίδοση!

Την ποιότητα του 33χρονου Εφραίμ, ελάχιστοι την αμφισβητούν εντόνως. Ωστόσο, η αγωνιστική αστάθεια, απόρροια κυρίως των μυϊκών τραυματισμών και όχι μόνο, έφεραν κατά τα τελευταία ιδιαίτερα χρόνια, την αγωνιστική πτώση του. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός ότι, η προχθεσινή παρουσία του στο αρχικό σχήμα ήταν η πρώτη στην Ευρώπη μετά από τέσσερα χρόνια ή αν το προτιμάτε, μετά από 1.463 μέρες. Πρόκειται για παίκτη με «γεμάτο» ιστορικό τραυματισμών, κάτι που επιβάλλει ειδική διαχείριση από το τεχνικό τιμ.

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ, θέλει να γυρίσει δυναμικά τον τροχό και φέτος, να θυμίσει τον παλιό καλό αγωνιστικό εαυτό του. Άνοιξε με ιδανικό τρόπο την τρέχουσα σεζόν και προφανώς, θέλει να δώσει συνέχεια. Γιατί, η αλήθεια είναι πως, οι καλές εμφανίσεις για μία σειρά αγώνων απουσιάζουν κατά το πρόσφατο παρελθόν από τα στατιστικά του, αρκούμενος σε εκλάμψεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ