aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το εκπληκτικό με τον Βάτερμαν σε -μόλις- τρία ματς

ΑΠΟΕΛ: Το εκπληκτικό με τον Βάτερμαν σε -μόλις- τρία ματς

Ο Μπόι Βάτερμαν φέτος βρίσκεται στην σκιά του Βιντ Μπέλετς κι αυτό ουδείς το αμφισβητεί (παρά τον μεγάλο σεβασμό προς τον Ολλανδό), καθότι ο Σλοβένος κίπερ κρίθηκε από την αρχή της φετινής σεζόν ως μία μεγαλύτερου βαθμού αξιόπιστη λύση.

Δεν υπάρχει ομάδα στο κυπριακό πρωτάθλημα με τέτοιας αξία δίδυμο τερματοφυλάκων κι αυτό είναι προς τιμήν και των δύο, αλλά και του ΑΠΟΕΛ. Ο Βάτερμαν, πριν υπερασπιστεί την εστία των περσινών πρωταθλητών στο τελευταίο ματς με τον Εθνικό Άχνας (2-0), το έκανε άλλες δύο φορές φέτος. Με τη Δόξα (6η αγωνιστική / 2-0) και στον αγώνα Σούπερ Καπ με την ΑΕΛ (1-0)

Και στα τρία ματς δεν επέτρεψε να παραβιαστεί η εστία του, ενώ συνολικά δημιουργήθηκαν πάνω από δέκα τελικές φάσεις κι από τους τρεις πιο πάνω αντιπάλους. Εάν ο Ολλανδός θα διατηρηθεί σ τα γκολπόστ και στο προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΛ, εναπόκειται στον Λούκα Χατζηλούκα. Πάντως, ο Μπέλετς ξεπέρασε το πρόβλημά του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ