aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Το ευτράπελο με οπαδό της Σοσιεδάδ στην μπουτίκ και η φωτογραφία με Δώνη και...

ΑΠΟΕΛ: «Το ευτράπελο με οπαδό της Σοσιεδάδ στην μπουτίκ και η φωτογραφία με Δώνη και Σατσιά»

Την μπουτίκ του ΑΠΟΕΛ επισκέφθηκε ένας οπαδός της Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο οποίος προφανώς ταξίδεψε στην Κύπρο για να παρακολουθήσει τον σημερινό αγώνα της ομάδας του με την Ομόνοια στο ΓΣΠ (22:00), για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ. Μάλιστα, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο ΑΠΟΕΛ φωτογραφήθηκε με τους Δώνη και Σατσιά.

Η σχετική ανάρτηση

»«Ένα ευχάριστο ευτράπελο από τη σημερινή φωτογράφηση στο Orangeshop για τα προϊόντα χειμερινής ένδυσης. Οπαδός της Real Sociedad, επισκέφτηκε τη γαλαζοκίτρινη μπουτίκ και δεν έχασε την ευκαιρία να φωτογραφηθεί, με τους Δώνη και Σατσιά. Η Real Sociedad δεν έχει τεθεί ποτέ αντίπαλος του ΑΠΟΕΛ σε αντίθεση με τις La Coruna, Espanyol, Mallorca, Atletico Madrid, Getafe, Real Madrid και Barcelona. Τελευταία εκπρόσωπος από Ισπανία που αντιμετωπίσαμε για πρώτη φορά ήταν η Athletic Bilbao, την οποία είχε αποκλείσει ο ΑΠΟΕΛ, στην φάση των «32» του Europa League.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ