aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το δύσκολο εγχείρημα του Ουζουνίδη και η νέα αρχή

ΑΠΟΕΛ: Το δύσκολο εγχείρημα του Ουζουνίδη και η νέα αρχή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

«Το Σάββατο ήμουν στην Ισπανία και παρακολουθούσα αγώνες. Ξαφνικά βρέθηκα στην Κύπρο! Έγιναν όλα τόσο γρήγορα». Χθες, λοιπόν, «έσκασε» και η πρώτη δημόσια αντίδραση του Μαρίνου Ουζουνίδη, λίγες ώρες πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ΑΠΟΕΛ. Ο Ελλαδίτης τεχνικός, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, δεν θέλησε να πει πολλά. Παραδέχθηκε πως η επιστροφή του μετά από 12 χρόνια στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» θα έχει για τον ίδιο σαφώς πολύ πιο ψηλό βαθμό δυσκολίας. «Τώρα  είναι διαφορετικά. Είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί η ομάδα είναι πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 51χρονος παραλαμβάνει μία ομάδα που δεν είναι δημιούργημά του και αγωνιστικά, μόνο υγεία δεν βγάζει. Από το ξεκίνημα της σεζόν έως σήμερα, παρουσιάζεται εκλάμψεις καλών διαστημάτων, αδυνατώντας να βρει σταθερό ρυθμό, με αρκετούς παίκτες να μην αποδίδουν τα προσδοκώμενα.

Αναλαμβάνει δύσκολο εγχείρημα, κάτι που προφανώς γνωρίζει πολύ καλά, διαμηνύοντας χθες στη διοίκηση πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να υλοποιηθεί ο στόχος της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Εκτός από την προσπάθεια ανατροπής της διαφοράς από την πρωτοπόρο Ανόρθωση, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει σε πρώτο πλάνο και τον σχεδιασμό για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει τη Βασιλεία (20 και 27 Φεβρουαρίου).

Διαβάστε επίσης: Τα οκτώ πρόσωπα που θα συναντήσει ξανά ο Ουζουνίδης στον «Αρχάγγελο»

Ο νέος προπονητής της ομάδας που θα πραγματοποιήσει σήμερα την πρώτη προπόνηση και θα κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Απόλλωνα, ενημερώνεται επισταμένως για το έμψυχο δυναμικό και όχι μόνο. Ο Ελλαδίτης, επιστρέψει στους πάγκους μετά από ένα χρόνο, στοχεύοντας κι ο ίδιος σε μία νέα αρχή. Και αυτή προσδοκεί πως θα γίνει στην ομάδα που υπηρέτησε και ως ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης: Γεωργίου: «Η καλύτερη επιλογή ο Ουζουνίδης. Στα 6 χρόνια θα βάζαμε γκολ»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ