aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το δύο πλάνα που δοκίμασε ο Τραμετσάνι

ΑΠΟΕΛ: Το δύο πλάνα που δοκίμασε ο Τραμετσάνι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Την ώρα που στον ΑΠΟΕΛ περιμένουν να ξεκαθαρίσει η συμμετοχή ή όχι του Αλ Τάαμαρι για τον αυριανό αγώνα, ο Πάολο Τραμετσάνι φρόντισε να θολώσει τα νερά και στη χθεσινή προπόνηση. Δεν έχει αφήσει να φανεί ξεκάθαρα ούτε η διάταξη που θα προτιμήσει καθώς πέρα από το καθιερωμένο 3-5-2, γυροφέρνει στο μυαλό και το 3-4-3. Από τη μία πλευρά σκέφτεται να προσθέσει στη μεσαία γραμμή τον Άλεφ, δίπλα σε Γκέντσογλου, Σόουζα και να αφήσει στον πάγκο τον Μάτιτς ώστε να έρθει φρέσκος στην εξέλιξη του αγώνα για να δώσει νέα πνοή.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη Τραμετσάνι: «Αν δεν παίξει ο Μούσα, θα παίξουμε 3-4-3»

Επίσης, ο Ντε Βινσέντι θα έχει πιο επιθετικό ρόλο, λειτουργώντας περισσότερο ως αντι-Τάαμαρι. Από την άλλη, παίζει με σοβαρές πιθανότητες το ενδεχόμενο να παρατάξει το ίδιο ακριβώς σχήμα με τον επαναληπτικό απέναντι στη Σουτιέσκα, με εξαίρεση την επιστροφή του Χαλένιους στην ενδεκάδα αντί του Ιορδανού άσου, εάν κι εφόσον αυτός μείνει εκτός. Οι Μπέλετς, Σάβιτς, Βούρος, Ιωάννου, Γιάκολις, Γκέντσογλου, Ντε Βινσέντι και Πάβλοβιτς θα πάρουν φανέλα βασικού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ