aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «δράμα» του Ντανιέλ λόγω Πάμπλο Εσκομπάρ

ΑΠΟΕΛ: Το «δράμα» του Ντανιέλ λόγω Πάμπλο Εσκομπάρ

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Καστέλα Ντανιέλ Βανέγκας Εσκομπάρ είναι το όνομα του νέου μετεγγραφικού αποκτήματος του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ και προέρχεται από το Μεντεγίν της Κολομβίας. Εσκομπάρ και Μεντεγίν αμέσως το μυαλό όλων πάει στον «βασιλιά της κοκαΐνης», Πάμπλο. Επομένως, θα ήταν παράξενο να μη ψάχναμε στο διαδίκτυο περισσότερα για το νέο απόκτημα των «γαλαζοκιτρίνων» και για ενδεχόμενη συγγένεια/ή σύνδεσή του με τον πρώην βαρόνο ναρκωτικών.

Εντοπίσαμε, λοιπόν, μια πρόσφατη συνέντευξη του Ντανιέλ Εσκομπάρ, ο οποίος βάζει τα πράγματα στη θέση τους, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως έχει κουραστεί «με τις ερωτήσεις για τον Πάμπλο Εσκομπάρ και τα ναρκωτικά». Ωστόσο, ο 29χρονος πετοσφαιριστής δεν έκρυψε και το… δράμα που περνά λόγω του επιθέτου του που θα τον κυνηγά για μια ζωή. «Ξέρω ότι οι συμπαίκτες μου το βλέπουμε σαν αστείο, αλλά πιστέψτε με, δεν είναι καθόλου διασκεδαστικό όταν κάθε φορά παίρνουν τη βαλίτσα μου για έλεγχο στο αεροδρόμιο. Με ενοχλεί μάλιστα ότι οι δικαιολογίες που μου δίνουν είναι του τύπου “Γεια σας, επιλέξαμε τυχαία τη βαλίτσα σας για έλεγχο, δεν έχετε κανένα λόγο να ανησυχείτε, είναι απλώς ένας έλεγχος ρουτίνας”».

Απαντώντας σε ερώτηση εάν παρακολούθησε ποτέ κάποια ταινία ή σειρά για ζωή του Πάμπλο Εσκομπάρ, είπε με νόημα: «Δεν χρειάζεται να παρακολουθήσω για να μάθω τι συνέβαινε τότε, ζούσα στο Μεντεγίν την εποχή εκείνη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο θεωρώ τόσο δύσκολο να απαντήσω σε ερωτήσεις σχετικά με το Πάμπλο, τους τσακωμούς, την κοκαΐνη, τις δολοφονίες, κυρίως επειδή ούτε εγώ ούτε κανείς στην οικογένειά μου δεν έχει καμία σχέση με αυτό».

Μεταξύ άλλων, ο νεοαποκτηθείς πετοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, τόνισε ότι το Μεντεγίν ήταν ίσως ο χειρότερος τόπος στον κόσμο για να γεννηθεί και να μεγαλώσει κάποιος εκείνη την περίοδο, καθώς σκοτώνοντας μέχρι και άνθρωποι που δεν είχαν καμία σχέση με τα ναρκωτικά. «Είχα φίλους που πήραν τον λάθος δρόμο, αλλά και πολλούς που δεν το έκαναν, επειδή, όπως σε εμένα και την οικογένεια μου, ο αθλητισμός μας έδειξε το σωστό μονοπάτι. Ήταν δύσκολα τότε, αλλά ευτυχώς τώρα όλα ανήκουν στο παρελθόν. Το Μεντεγίν είναι πλέον μια ασφαλής πόλη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ