aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το «δολοφονικό» τάκλιν του Μπέζιακ και η τιμωρία που φέρνει

ΑΠΟΕΛ: Το «δολοφονικό» τάκλιν του Μπέζιακ και η τιμωρία που φέρνει

Tην Τετάρτη (16/1) θα ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της μετεγγραφής του Ρομάν Μπέζιακ στον ΑΠΟΕΛ. Ο Σλοβένος επιθετικός με τον οποίο οι γαλαζοκίτρινοι συμφώνησαν για συμβόλαιο 18 μηνών θα αφιχθεί στην Κύπρο τις επόμενες ώρες και αύριο θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, ώστε να τεθεί σε ισχύ η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.

O 29χρονος επιθετικός «κουβαλά» τιμωρία από το πρωτάθλημα Πολωνίας, καθώς στις 30 Νοεμβρίου (τελευταία φορά που αγωνίστηκε) αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μεταξύ της Γιαγκελόνια και της Άρκα Γκντίνια για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Η θέση της Σάο Πάολο στην πρόταση για τον Νατέλ

Το νέο απόκτημα των γαλαζοκιτρίνων αρχικά παρατηρήθηκε με κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, ωστόσο όταν επιστρατεύτηκε το VAR το χρώμα της κάρτας έγινε κόκκινο, αφού το φάουλ του Μπέζιακ ήταν «δολοφονικό».

Διαβάστε επίσης: Έδωσε τον Μπέζιακ στον ΑΠΟΕΛ και πάει για πρώην στόχο των γαλαζοκιτρίνων

Μάλιστα η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Πολωνίας τον τιμώρησε με επιπλέον δύο αγωνιστικές, σύνολο τέσσερις. Εξέτισε τις τρεις, επομένως θα πρέπει να εκτίσει μία αγωνιστική στην Κύπρο. Η τιμωρία θα περάσει ανώδυνα για τον Μπέζιακ και τον ΑΠΟΕΛ, καθώς οι πρωταθλητές θα εγγράψουν τον ποδοσφαιριστή και θα εκτίσει την ποινή του στο ντέρμπι με την ΑΕΛ, ματς στο οποίο ούτως ή άλλως δεν θα αγωνιζόταν.

Να τονίσουμε πως ο ΑΠΟΕΛ έχει δικαίωμα να εγγράψει τον ποδοσφαιριστή μέχρι τις 16:00 του Σαββάτου, 24 ώρες πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ