aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το δίλημμα, ο Ενσούε και ο στράικερ

ΑΠΟΕΛ: Το δίλημμα, ο Ενσούε και ο στράικερ

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Υπάρχουν «ερωτηματικά» αναφορικά με τον καταρτισμό της ενδεκάδας του ΑΠΟΕΛ για το σημερινό παιχνίδι με την Πάφος FC, τα οποία θα απαντήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης περίπου μία ώρα πριν από την έναρξη (όταν δηλαδή θα κοινοποιηθεί το αρχικό σχήμα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, όπως συνηθίζεται από τους γαλαζοκίτρινους).

Το πρώτο αφορά στη θέση κάτω από τα δοκάρια, αφού ο Ουζόχο «απειλεί» ότι θα στείλει για πρώτη φορά τον Σίλβα στον πάγκο. Από εκεί και πέρα, είναι η αμυντική γραμμή. Σε περίπτωση που επιλεγεί ο Ενσούε για την ενδεκάδα, ανάλογα με το εάν θα χρησιμοποιηθεί δεξιά ή αριστερά, θα αγωνιστεί ένας εκ των Γουίλερ (αριστερά) ή Ζεράλδες (δεξιά). Όσο για την καρδιά της οπισθοφυλακής, ο Αρτούρ Ζορζ θα έχει παρτενέρ έναν εκ των Σιέλη, Σάντος και Μερκή.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ζητείται αντίδραση

Επίσης, ο Σαχάρ έχει προβάδισμα για την κορυφή της επίθεσης σε σχέση με τον Νούχιου, ο οποίος έχασε σχεδόν όλη την προετοιμασία για το ματς λόγω διεθνών υποχρεώσεων. Από εκεί και πέρα, οι Ανουράρ, Ζαχίντ και Ντε Βινσέντι είναι τα φαβορί για τη μεσαία γραμμή (αουτσάιντερ ο Γιένσεν), ενώ προβάδισμα για τις θέσεις των εξτρέμ έχουν οι Ατζίλι και Εντονγκαλά σε σχέση με τους Εφραίμ και Κλωναρίδη.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ