aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το δικαίωμα για Μάγκλιτσα και η πτήση στη Στοκχόλμη

ΑΠΟΕΛ: Το δικαίωμα για Μάγκλιτσα και η πτήση στη Στοκχόλμη

Ο Άντον Μάγκλιτσα δεν κρίθηκε ούτε τώρα έτοιμος για να δηλωθεί στη λίστα των παικτών του ΑΠΟΕΛ ενόψει των αναμετρήσεων με την Τζουργκάρντεν. Η κατάστασή του αξιολογείται καθημερινά και σε περίπτωση που κάτι αλλάξει, τότε ο ΑΠΟΕΛ έχει το δικαίωμα να τον δηλώσει παραμονές του πρώτου αγώνα, αφαιρώντας παραλλήλως παίκτη από την υφιστάμενη λίστα. Εκτός επιλογών είναι ο Γκιόργκι Κβιλιτάια, ενώ ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό δεν υπολογίζεται για το πρώτο ματς που θα διεξαχθεί στη Σουηδία.

Η αποστολή του ΑΠΟΕΛ, αναχωρεί αύριο για τη Στοκχόλμη. Παρά το πολύ ψηλό οικονομικό κόστος, η διοίκηση έλαβε την απόφαση να «πετάξει» με ναυλωμένη πτήση ώστε να αποφευχθεί η κούραση που παρατηρήθηκε στο πρόσφατο ταξίδι προς την Αστάνα.

Οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ που επιθυμούν να μεταβούν στη Σουηδία πρέπει να διευθετήσουν αυτόνομα, τη μετάβαση και επιστροφή τους. Όσον αφορά στην Τζουργκάρντεν υποδέχεται στις 16:00 την Κάλμαρ για τη 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ