aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το δεμένο δίδυμο, τα ανεβασμένα «κλειδιά» και το… σβήσιμο  απουσιών

ΑΠΟΕΛ: Το δεμένο δίδυμο, τα ανεβασμένα «κλειδιά» και το… σβήσιμο  απουσιών

Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, έσβησε τα φώτα στην Ομόνοια, επιβεβαιώνοντας σε άλλο ένα σημαντικό ραντεβού την αγωνιστική άνοδο με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο. Ο ΑΠΟΕΛ, «πάτησε» τους πράσινους, έβαλε τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι και συνέχισε όπως ήθελε στο πρωτάθλημα.

Ξέφυγε έναντι ενός βασικού αντιπάλου στους 12 βαθμούς πριν συμπληρωθεί ο πρώτος γύρος, πανηγύρισε έκτη συναπτή νίκη και τρίτη διαδοχική μέσα στο ΓΣΠ, με συνολικά 11 γκολ ενεργητικό και μόλις ένα παθητικό. Ο ΑΠΟΕΛ, δεν επιτρέπει στους αντιπάλους να βρουν δίχτυα και σε αυτό σημαντικό ρόλο παίζει -πέρα από την ομαδική λειτουργία- και το δέσιμο του κεντρικού αμυντικού διδύμου (Ντβάλι-Κρέσπο).

Χαμόγελα, επίσης, στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο υπάρχουν για την απόδοση παικτών – κλειδιά, όπως των Βιγιαφάνιες και Κβιλιτάια. Ο πρώτος ήταν εκ των κορυφαίων, κάνοντας αισθητή την παρουσία του ενώ ο δεύτερος, πέραν από το γκολ, κέρδισε την αποβολή του Λανγκ και μοίρασε ασίστ. Σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ, επίσης, το γεγονός ότι οι απουσίες (Φεράρι, Μάγκλιτσα, Τσεπάκ) και οι αναγκαστικές αλλαγές (Δώνης, Σούσιτς) δεν φάνηκαν λόγω της εξαιρετικής δουλειάς που έγινε από όλους τους ποδοσφαιριστές.

Ο ΑΠΟΕΛ είχε άριστη οργάνωση, πάθος και με τον πύρινο κόσμο να δίνει ρυθμό, «σκόρπησε» την Ομόνοια. Πέτυχε την πιο ευρεία νίκη του και το σπουδαιότερο, δείχνει προσηλωμένος στον στόχο και αποφασισμένος να φτάσει εκεί που επιθυμεί. «Ατσαλώθηκε» ποδοσφαιρικά και πνευματικά με την αλλαγή προπονητή. Μόνο νίκες, με οργανωμένο και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο σε κάθε ματς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ