aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το δεύτερο πιο ηχηρό «παρών» του Χριστοδούλου

ΑΠΟΕΛ: Το δεύτερο πιο ηχηρό «παρών» του Χριστοδούλου

Μετά το 2-1 εις βάρος του Ακρίτα, ο Ανδρέας Χριστοδούλου είχε ψες πιο δύσκολες εξετάσεις. Κλήθηκε για δεύτερη σερί αγωνιστική να αντικαταστήσει τον Βιντ Μπέλες, στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο Κύπριος τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν και η ομάδα του επικράτησε 1-0.

Η εμφάνισή του παίρνει θετικό βαθμό, παρά το γεγονός ότι δεν χρειάστηκε να… πιάσει τα άπιαστα. Ήταν όμως σταθερός στις εξόδους του και στις δύο φορές που η μπάλα είχε πορεία στα δίχτυα είπε «όχι». Πρώτα στο κοντινό σουτ του Τόμοβιτς (89’) και ύστερα στο αντίστοιχο εκτός περιοχής του Λέντες (90’).

Ακόμα και στα μόλις άουτ σουτ του Γκιούρτσο (32’, 44’), έπεσε και έκλεισε τη γωνία και εάν πήγαινε μέσα η μπάλα είχε πιθανότητες να αποκρούσει. Αντέδρασε σωστά, όπως και να έχει.

Ένα αισιόδοξο δείγμα του καλοκαιρινού αποκτήματος των γαλαζοκιτρίνων ενόψει των επόμενων φορών, που θα χρειαστεί να υπερασπιστεί την εστία των γαλαζοκιτρίνων. Την άλλη Κυριακή (30/10) άλλωστε, ο ΑΠΟΕΛ πάει Τσίρειο για να κονταροχτυπηθεί με τον πρωταθλητή Απόλλωνα. Άλλο ένα γερό τεστ για τον Χριστοδούλου, σε περίπτωση που απουσιάσει ξανά ο Μπέλετς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ