aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το δεδομένα για τον «τελικό»

ΑΠΟΕΛ: Το δεδομένα για τον «τελικό»

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Σε μια δύσκολη εβδομάδα μπήκε ο ΑΠΟΕΛ του Σάββα Πουρσαιτίδη, αφού μέσα σε λίγες μέρες θα αντιμετωπίσει διαδοχικά τον Απόλλωνα για το κύπελλο και την Ανόρθωση για το πρωτάθλημα (έχοντας μεγάλο στόχο να φτάσει το τρένο της εξάδας).

Ο «τελικός» όμως για τους γαλαζοκίτρινους είναι η αναμέτρηση της Τετάρτης (20/1) με τους κυανόλευκους της Λεμεσού, αφού θα ψάξει τη διάκριση μέσω του δεύτερου τη τάξει θεσμού. Είναι χαρακτηριστική άλλωστε και η δήλωση του Γιάννου Ιωάννου στον ACTIVE την περασμένη εβδομάδα:

«Είναι τελικός ο αγώνας με τον Απόλλωνα για τον θεσμό του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα δεν μπορείς να περιμένεις πολλά πράγματα εκεί που είναι τώρα η ομάδα. Το κύπελλο είναι κάτι διαφορετικό, αν προκριθεί ο ΑΠΟΕΛ καταφέρνει να κερδίσει χρόνο, αφού οι επόμενοι αγώνες είναι μακριά οπότε θα έχει τον χρόνο να δουλέψει την ομάδα και παράλληλα να την ενισχύσει όπως θέλει και με τη δική του φιλοσοφία ο Σάββας»

Ο Πουρσαιτίδης περιμένει να δει αν θα είναι στη διάθεση του ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος αποχώρησε τραυματίας από το χθεσινό ματς με την Πάφος FC. Ο Ελλαδίτης τεχνικός του ΑΠΟΕΛ δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μπέρν και Γκάρνερ, οι οποίοι αποκτήθηκαν στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ