aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το δάχτυλο στη σκανδάλη

ΑΠΟΕΛ: Το δάχτυλο στη σκανδάλη

Με την ψυχολογία στα ύψη, ο ΑΠΟΕΛ εκστρατεύει στο Παραλίμνι για να αντιμετωπίσει την Ένωση στο «Τάσος Μάρκου». Μετά την πελώρια νίκη και μάλιστα με ανατροπή του σκορ απέναντι στον Απόλλωνα, η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο σακούλι προκειμένου να μειώσει τη διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕΚ στο -2.

Ο Σέρβος προπονητής, ζητεί από τους ποδοσφαιριστές να μπουν αποφασιστικά από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή και να θέσουν τους δικούς τους «κανόνες». Ένα γρήγορο γκολ, εννοείται πως θα διώξει το άγχος και την πίεση, απλοποιώντας την κατάσταση. Ο ΑΠΟΕΛ, καλείται να είναι ιδιαίτερος προσεχτικός. Να μην πέσει στην «παγίδα» του αντιπάλου και να εγκλωβιστεί. Επιβάλλεται να βρει τον τρόπο ώστε να μεταφέρει την μπάλα στην αντίπαλη περιοχή υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις και με συγκέντρωση στην τελική προσπάθεια, να τελειώσει τη δουλειά. Και όσο πιο νωρίς το πράξει τόσο το καλύτερο για τον ΑΠΟΕΛ.

Σε άλλο ένα ματς, εκτός επιλογών είναι ο ανέτοιμος Τάσος Δώνης. Ο Ελλαδίτης εξτρέμ, παρά το γεγονός πως μπήκε στο γήπεδο, δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα. Δεν θα είναι διαθέσιμος, επίσης, ο Φράνκο Φεράρι, λόγω καρτών. Όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, συμπεριλαμβανομένων και των Γκιόργκι Κβιλιτάια, Λούκας Βιγιαφάνιες είναι στη διάθεση του προπονητή.

Υπενθυμίζουμε πως ακολουθεί εξαιρετικά ζόρικο παιχνίδι για την προημιτελική φάση του κυπέλλου. Την Τετάρτη, ο ΑΠΟΕΛ θα μετρήσει δυνάμεις με την Ομόνοια και εννοείται πως, ο Σέρβος προπονητής καλείται να κάνει την κατάλληλη διαχείριση του έμψυχου δυναμικού.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ