aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το χρονοδιάγραμμα του «Πούρσα»

ΑΠΟΕΛ: Το χρονοδιάγραμμα του «Πούρσα»

Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε σημαντική καμπή αναφορικά με την πορεία του μετεγγραφικού σχεδιασμού. Οι γαλαζοκίτρινοι πιάνουν δουλειά από Δευτέρας και ο Σάββας Πουρσαϊτίδης επιθυμεί την απόκτηση άλλων δύο ή τριών ποδοσφαιριστών, μετά τους Κβιλιτάια, Οκριασβίλι και Καρώ.

Αν δεν γίνει εφικτό έως την έναρξη της προετοιμασίας, ο Ελλαδίτης προπονητής θέλει οπωσδήποτε να κλείσουν τα ανοιχτά κεφάλαια το πολύ σε δύο εβδομάδες. Προτού δηλαδή αναχωρήσει η αποστολή το Πράβετς, όπου θα μπουν οι βάσεις για το χτίσιμο της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Επομένως, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για τα θέματα που υπάρχουν με Μουρτάζ Νταουσβίλι – Ανόρθωση ή άλλον μέσο, Δημήτρη Θεοδώρου – Ένωση Νέων Παραλιμνίου, Βούγιαντιν Σάβιτς – Ολίμπια Λουμλπιάνα και Μάριο Ηλία – Εθνικό.

Εξελίξεις, όμως, αναμένονται και από το μέτωπο των αποχωρήσεων. Προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερα από την προσπάθεια των Εμίλιο Ενσούε και Ντιμερσί Εντονγκαλά, οι οποίοι έχουν μεν συμβόλαιο, αναζητούν δε τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Οι γαλαζοκίτρινοι εύχονται να αποφέρουν καρπούς οι ενέργειες των δύο παικτών και να ξεμπερδεύουν μαζί τους μια ώρα αρχύτερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ