aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το… μπλάκτζακ του Θρύλου!

ΑΠΟΕΛ: Το… μπλάκτζακ του Θρύλου!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ηττήθηκε ο ΑΠΟΕΛ εντός έδρας στο πρωτάθλημα; Μμμ, τέλος χρόνου! Αυτή καταγράφηκε πριν από 14 μήνες, όταν στις 3 Ιανουαρίου 2016 δέχθηκε τη «σφαλιάρα» από τη Δόξα (17η αγωνιστική), χάνοντας με 1-2. Από τότε, έδωσε 21 αγώνες ως γηπεδούχος, 9 στη λήξασα σεζόν και 12 στην τρέχουσα, μετρώντας 17 νίκες και μόλις σε τέσσερα παιχνίδια «κόλλησε» στην ισοπαλία, δύο πέρσι και ισάριθμες φέτος.

Δύναμη του ΑΠΟΕΛ πάντα ήταν ο κόσμος του και η έδρα του. Μπορεί να διασταύρωσε το ξίφος του με δύσκολες ομάδες ή με άσχημες και ειδικές συνθήκες στο ΓΣΠ, αλλά η δυναμική που του έδιναν οι φίλοι του βοηθούσε τα μέγιστα ώστε να παίρνει το θετικό αποτελέσματα.

Είναι ένας αληθινός 12ος παίκτης χάρη στον οποίο δημιουργούνται τέτοιες σπουδαίες επιδόσεις. Και όχι μόνο στις εγχώριες υποχρεώσεις, αλλά πολύ περισσότερο στις ευρωπαϊκές, με πιο πρόσφατο παράδειγμα ο άθλος επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο!

Στο επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια, οι γαλαζοκίτρινοι οφείλουν να «απαντήσουν» δυναμικά στις όποιες αμφιβολίες αναδύθηκαν μετά την ήττα από τον Απόλλωνα. Και καλούνται να το πράξουν μπροστά στους χιλιάδες οπαδούς που θα κατακλύσουν τις τρεις από τις τέσσερις εξέδρας του σταδίου της πρωτεύουσας.

Είναι ένα κομβικό 90λεπτο, το τελευταίο στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, από την έκβαση του οποίου θα διαμορφωθεί αναλόγως η επόμενη μέρα (βλέπε πλέι οφ).   

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ