aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το μπέρδεμα με τη θέση του Χάνι - Ο Iορδανός σε δράση (video)

ΑΠΟΕΛ: Το μπέρδεμα με τη θέση του Χάνι – Ο Iορδανός σε δράση (video)

TOY ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Στο Αμμάν της Ιορδανίας θα ταξιδέψει την Μεγάλη Τετάρτη ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Ο λόγος του ταξιδιού θα είναι η υπογραφή του Ομάρ Χάνι.

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του ποδοσφαίρου της Ιορδανίας, στην οποία η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ ρίχνει ξανά «δίκτυα» μετά την επιτυχημένη μετεγγραφή του Μούσα Αλ-Τάαμαρι το περασμένο καλοκαίρι.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Αποκαλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις της Αλ Φαϊσαλί για τον Χάνι

Τα Μέσα Ενημέρωσης της Ιορδανίας κάνουν λόγο για προφορική συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με την Αλ-Φαϊσαλί και μένει να διαφανεί αν ισχύει κάτι τέτοιο. Πάντως, το γεγονός και μόνο ότι ο Πρόδρομος Πετρίδης μαζί με τον Ντομένικο Τέτι θα μπουν στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψουν στην Ιορδανία πάει να πει ότι το ενδιαφέρον των γαλαζοκιτρίνων για τον Χάνι είναι «ζεστό».

Διαβάστε επίσης: «Στο Αμμάν ο Πετρίδης, “κλείνει” την μετεγγραφή!»

Ο 19χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται στη θέση του αριστερού ακραίου επιθετικού (και όχι του αμυντικού, όπως λανθασμένα μεταφέρθηκε από διάφορα ΜΜΕ) και έχει ως κύρια χαρακτηριστικά την ταχύτητα και την ικανότητα στο ένας εναντίον ενός.

Διαβάστε επίσης: «Πιθανός προορισμός του Αρούς ο ΑΠΟΕΛ!»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ