aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το μπαλάκι στον Αθλητικό Δικαστή για Σόουζα

ΑΠΟΕΛ: Το μπαλάκι στον Αθλητικό Δικαστή για Σόουζα

Πιθανό είναι το σενάριο να αγωνιστεί ο Λούκας Σόουζα στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην «Αρένα». Ο Βραζιλιάνος μέσος παραπέμφθηκε στον Αθλητικό Δικαστή για τη χειρονομία του προς το μέρος των οπαδών της ΑΕΛ στο πρόσφατο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Αριστοτέλης Βρυωνίδης αναμένεται να μελετήσει τη κίνηση του ποδοσφαιριστή και αναλόγως θα αποφασίσει εάν θα τιμωρήσει τον Σόουζα. Η εκδίκαση της υπόθεσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (17/11), όμως ακόμα και στο ενδεχόμενο που επιβληθεί τιμωρία στον Βραζιλιάνο μέσο ενδέχεται να είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ, εφόσον η ποινή είναι εφέσιμη.

Εάν οι γαλαζοκίτρινοι έχουν το δικαίωμα να ασκήσουν έφεση τότε δεν θα τεθεί σε άμεση ισχύ η ενδεχόμενη ποινή και το μπαλάκι θα πάει στο Εφετείο που δύναται να αλλάξει (είτε να μειώσει είτε να αυξήσει) την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή είτε να τη στείλει πίσω για επανεξέταση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ