aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το… απρόβλεπτο μέλλον του Σάβιτς, το τεστ κορωνοϊού και ο Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ: Το… απρόβλεπτο μέλλον του Σάβιτς, το τεστ κορωνοϊού και ο Ζαχίντ

Επέστρεψε στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ ο Ζαχίντ ο οποίος από την Δευτέρα φόρεσε ξανά την φανέλα των γαλαζοκιτρίνων. Ο Νορβηγός υπολογίζεται κανονικά από τον Ουζουνίδη, ωστόσο δεν χρησιμοποιήθηκε στο φιλικό με τον Ερμή καθώς μπαίνει σιγά σιγά στις προπονήσεις. Από την άλλη, αναμονή υπάρχει για τον Σάβιτς ο οποίος βρίσκεται σε περιορισμό αφού προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό. Ο Σέρβος θα περάσει από τεστ την Δευτέρα κι αν είναι αρνητικό θα επιστρέψει στον Αρχάγγελο.

Οι σχετικές τοποθετήσεις από τον εκ. Τύπου των γαλαζοκιτρίνων: «Για τον Ζαχίντ δεν υπάρχει κάτι. Είναι ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και υπολογίζεται κανονικά. Ήταν δέκα μέρες εκτός προπονήσεων και θα μπει σίγα, σιγά. Θα είναι μια επιλογή για την Τετάρτη. Για τον Σάβιτς θα περιμένουμε το δεύτερο τεστ που θα γίνει την Δευτέρα και αν είναι αρνητικό θα επιστρέψει στις προπονήσεις. Αν με ρωτάτε για το τι θα προκύψει μέχρι τέλους της μετεγγραφικής περιόδου τίποτα δεν είναι προβλεπτό και εκ της προθέσεως του ποδοσφαιριστή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ