aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛAΠΟΕΛ: Το alter ego του Μπενίτεθ που στέλνουν στον γαλαζοκίτρινο πάγκο

AΠΟΕΛ: Το alter ego του Μπενίτεθ που στέλνουν στον γαλαζοκίτρινο πάγκο

Τον Ιταλό τεχνικό Φάμπιο Πέκια ενδέχεται να φέρει στον ΑΠΟΕΛ ο Ντομένικο Τέτι, σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα. Οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν το απόγευμα της Κυριακής (7/9) την πρόσληψη του Διευθυντή Ποδοσφαίρου μέχρι το 2020 και στην Ιταλία πιθανολογούν ότι ο 45χρονος πρώην προπονητής της Ελλάς Βερόνα θα τον ακολουθήσει στον «Αρχάγγελο».

Ως ποδοσφαιριστής ο Πέκια αγωνίστηκε σε πολλές μεγάλες ομάδες της Ιταλίας όπως οι Γιουβέντους, Νάπολι, Σαμπντόρια και Ίντερ. Εργάστηκε ως βοηθός του Ράφα Μπενίτεθ σε Ρεάλ Μαδρίτης (2015/16), Νάπολι και Νιούκαστλ, ενώ τη διετία 2016-2018 ήταν στην Ελλάς Βερόνα την οποία την πρώτη σεζόν ανέβασε στη Serie A’ και την επόμενη γεύτηκε την πικρία του υποβιβασμού.

Διαβάστε επίσης: Μούσα Αλ Τάαμαρι: Ένα αστέρι γεννιέται στον ΑΠΟΕΛ!

O Πέκια αποτέλεσε επί σειρά ετών το δεξί χέρι του Ράφα Μπενίτε σε Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης και Νιούκαστλ. Όταν πήρε την απόφαση να αρχίσει καριέρα ως πρώτος προπονητής σε Αγγλία και Ιταλία πολλοί έσπευσαν να πουν ότι ο Μπενίτεθ έχασε το σημαντικότερο «όπλο» του. Εκ τότε ο Ισπανός παραμένει άνεργος.

Διαβάστε επίσης: AΠΟΕΛ: «Πετάει σαν πεταλούδα, τσιμπάει σαν μέλισσα»

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ θα πάρει την απόφαση για το νέο προπονητή τα επόμενα εικοσιτετράωρα και μένει να διαφανεί κατά πόσο θα επιβεβαιωθεί το σενάριο του Ιταλού δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντιμάρτζιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ