aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το αλλιώτικο καλοκαίρι για τέσσερις                      

ΑΠΟΕΛ: Το αλλιώτικο καλοκαίρι για τέσσερις                      

Ο Λούκας Σόουζα προερχόταν από σοβαρό τραυματισμό. Οι Ρόλαντ Σάλαϊ και Γκάγιας Ζαχίντ είχαν αποκτηθεί τέλος της μετεγγραφικής περιόδου, ενώ ο Νικόλας Ιωάννου στάθηκε άτυχος.

Μια τετράδα παικτών που δεν διένυσαν πέρυσι το στάδιο προετοιμασίας και φέτος, θα έχουν την ευκαιρία να το πράξουν, κάτι που κρίνεται πως θα τους βοηθήσει ώστε η απόδοσή τους να κυμανθεί σε υψηλότερα επίπεδα. Επιπρόσθετα, ο Γιώργος Εφραίμ ελάχιστες φορές αγωνίσθηκε στη λήξασα σεζόν, οπότε χαρακτηρίζεται ως εσωτερική μετεγγραφική.

«Παρών» είναι άλλος ένας μεγάλος άτυχος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Ο λόγος για τον Βινίσιους, με τον Βραζιλιάνο να «τρέχει» για να είναι πανέτοιμος ώστε να δώσει σημαντικές βοήθειες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: «Κόβει» παίκτες από την πτήση για Πολωνία ο Μπαλταζάρ

Συν τοις άλλοις, επέστρεψε ο Ραφαέλ Ρόμο, ο οποίος θα παλέψει με τον (πιο έτοιμο πλέον) Μπόι Βάτερμαν για τη θέση κάτω από τα δοκάρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ