aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το αισιόδοξο απέναντι στην Πίριν

ΑΠΟΕΛ: Το αισιόδοξο απέναντι στην Πίριν

Το σημερινό 4-0 έβγαλε θετικά στοιχεία για τον ΑΠΟΕΛ, έστω και αν η Πίριν Μπλαγκεοβκάρντ παρατάχθηκε με πολλές ρεζέρβες (το φιλικό διεξήχθη εν μέσω αγώνων του βουλγαρικού πρωταθλήματος).

Δόθηκε η ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να δώσουν άλλο ένα παιχνίδι και το μεγαλύτερο όφελος είναι ότι η πιτσιρικάδες ανταποκρίθηκαν θετικά. Διότι ναι μεν η αντίπαλος παράχθηκε με αλλαγές, εντούτοις επρόκειτο για ποδοσφαιριστές Α’ Κατηγορίας της Βουλγαρίας και απέναντί τους, οι Βρόντης, Κούτσακος, Πολυκάρπου, Τσουτσούκη, Κατσαντώνης και Γεωργίου, έδειξαν πολύ θετικά στοιχεία.

Οι Κατσαντώνης και Τσουτσούκη σκόραραν σήμερα, ενώ και οι άλλοι είχαν καλές στιγμές, με τον Γεωργίου μάλιστα να εντυπωσιάζει με ενέργεια και σουτ του στο 85’ με όφελος ένα κόρνερ.

Οι μικροί λοιπόν, που μπήκαν στην ανδρική ομάδα μετά το πέρας του μισού της περασμένης σεζόν, δείχνουν πως όσο περνά ο καιρός ξεψαρώνουν. Τα παιχνίδια του β’ γκρουπ πριν από μερικούς μήνες και η συνέχεια που δίδεται στην προετοιμασία, τους ανεβάζουν και τους ωριμάζουν, κάτι που αν μη τι άλλο είναι αισιόδοξο.
Με την ελπίδα από τους φίλους των γαλαζοκιτρίνων πως θα δουν τους μικρούς να υπολογίζονται στα επίσημα παιχνίδια και να δίνουν λύσεις στο προπονητικό επιτελείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ