aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το 50% στη συνταγή επιτυχίας του Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Το 50% στη συνταγή επιτυχίας του Μιλόγεβιτς

Εντυπωσιακός είναι ο απολογισμός του Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Ο Σέρβος τεχνικός μετρά εννέα νίκες και μία ισοπαλία σε αγώνες πρωταθλήματος, από την ημέρα από ανέλαβε την τεχνική ηγεσία των γαλαζοκιτρίνων και κατέχει πλέον το ρεκόρ του προπονητή με τις περισσότερες διαδοχικές νίκες στην αρχή της θητείας του.

Κανείς προηγουμένως δεν άρχισε με οκτώ νίκες στη σειρά, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Με την επίδοση αυτή ξεπέρασε τρεις προπονητές που «κόλλησαν» έξι διαδοχικές νίκες από το ντεμπούτο τους στον πάγκο των γαλαζοκιτρίνων. Ανάμεσά τους και δύο «ιερά τέρατα». Ο λόγος για τους Πάνο Μάρκοβιτς και Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ ο άλλος ήταν ο Τόζα Βεσελίνοβιτς.

Με όπλο την άμυνα ο ΑΠΟΕΛ καταγράφει τρομερές επιδόσεις με τον 52χρονο τεχνικό στον πάγκο και βρίσκεται σε πορεία διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Με έξι γκολ παθητικό διαθέτει, μακράν του δεύτερου, την καλύτερη άμυνα στην Κύπρο και μία από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Το αγαπημένο σκορ των γαλαζοκιτρίνων με τον Μιλόγεβιτς προπονητή είναι η νίκη με 1-0, αποτέλεσμα που παρουσιάζεται σε ποσοστό 50%. Στα πέντε από τα δέκα παιχνίδια πρωταθλήματος με τον Σέρβο στον πάγκο ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε με 1-0!

Ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο «Στάδιο Αλφαμέφα», θα απουσιάσουν οι Κοσταντίνοφ και Γουίλερ. Επιστρέφει και παίρνει φανέλα βασικού ο Μαρκίνιος, ενώ σε καλύτερο βαθμό ετοιμότητας βρίσκεται ο Ντβάλι και διεκδικεί θέση στην ενδεκάδα αντί του Καρώ. Με «διπλό» ο ΑΠΟΕΛ θα εκμεταλλευθεί τις απώλειες βαθμών της ΑΕΚ και θα μείνει μόνος στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ