aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: To 3 στα 3 μια κουβέντα είναι

ΑΠΟΕΛ: To 3 στα 3 μια κουβέντα είναι

Όταν έχουν περάσει πέντε αγωνιστικές με μία νίκη και τέσσερις ήττες, η βαθμοθηρία είναι ασφαλώς απαραίτητη. Στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό, χρειάζονται πόντοι και ψυχολογική τόνωση. Μια νίκη απέναντι σε μία από τις ανταγωνίστριες ομάδες, για να πείσει ότι έχει τη δυνατότητα να τις κοντράρει.

Διότι έδωσε δύο τέτοιου είδους ματς, με Απόλλωνα και Ανόρθωση, φέρνοντας το ίδιο αποτέλεσμα: 1-2. Δείγμα του ότι ακόμη δεν είναι έτοιμος να επιβληθεί ή να βρει τρόπους για να επικρατήσει σε ντέρμπι.

Ωστόσο, έως το τέλος Οκτωβρίου, περιλαμβάνονται τρία διαφορετικής φύσης παιχνίδια, που μόνο με εννιά βαθμούς στο τσεπάκι δεν μοιάζουν. Κατά σειρά, οι Λευκωσιάτες θα αντιμετωπίσουν τον διψασμένο για βαθμούς Εθνικό στο ΓΣΠ (Δευτέρα 18/10) και στη συνέχεια τους επικίνδυνους πράσινους του Άρη στο Τσίρειο (Κυριακή 24/10) και τη Δόξα στο Μακάρειο (Σάββατο 30/10). Ειδικά οι δύο τελευταίοι έδειξαν ότι «δαγκώνουν», πόσο μάλλον από τη στιγμή που θα είναι γηπεδούχοι.

Ένα «εννιάποντο» με βελτίωση σε απόδοση και διάρκεια θα είναι ό,τι καλύτερο απέναντι στα τρία σκληρά καρύδια που θα βρει απέναντί του. Διότι αυτό το ενδεχόμενο θα τον στείλει με υψηλά στάνταρ αυτοπεποίθησης, μα και πιο ήρεμο, στις δυσκολότερες εξετάσεις που έπονται. Διότι ο Νοέμβριος θα μοιάζει με βουνό, καθώς περιλαμβάνει τρία ντέρμπι με τις ΑΕΛ (ΓΣΠ), ΑΕK (ΑΕΚ Αρένα) και Ομόνοια (τυπικά γηπεδούχοι οι γαλαζοκίτρινοι).

Άλλο να πάει ο ΑΠΟΕΛ στα ντέρμπι έχοντας σμικρύνει τις αποστάσεις για να διεκδικήσει ακόμη υψηλότερες θέσεις και διαφορετικό να βρίσκεται ακόμα στην επικίνδυνη ζώνη και με την πλάτη στον τοίχο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ