aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το 11ο και η 5η του Νατέλ κάτι δείχνουν

ΑΠΟΕΛ: Το 11ο και η 5η του Νατέλ κάτι δείχνουν

Ο Λέο Νατέλ απέχει ακόμη από τις εμφανίσεις του στη σεζόν 2018-19 με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Η φετινή δεύτερη θητεία του στον Αρχάγγελο τον βρίσκει σε περίοδο που η ομάδα του ψάχνει την αγωνιστική ταυτότητά της και μοιραία ο ίδιος, χάνεται στο σύνολο.

Ότι ήρθε προπονημένος από την προετοιμασία του στην Κορίνθιανς, φαίνεται. Γι’ αυτό από θέματα ετοιμότητας δεν είχε πρόβλημα (εξού και ο Αυγουστή τον έριξε αμέσως στην ενδεκάδα). Μένει να «βρεθεί» με τους νέους συμπαίκτες του, να τους μάθει και να τον μάθουν καλύτερα.

Προς το παρόν, το θετικό με την παρουσία του είναι ότι ήδη τα όνομά του μπαίνει στον πίνακα με τα στατιστικά που αφορούν το σκοράρισμα και τη δημιουργία. Είχε δείξει την προηγούμενη φορά άλλωστε, ότι έχει το γκολ και την ασίστ, αφού είχε σκοράρει δέκα φορές και «σέρβιρε» τέσσερις πάσες που μετατράπηκαν σε τέρματα.

Φέτος, για πρώτη φορά σκόραρε με τη Νέα Σαλαμίνα στο κύπελλο και δημιούργησε το γκολ με την ΠΑΕΕΚ (σέντρα στο κεφάλι του σκόρερ Σόουζα). Συνολικά, στις δύο θητείες, 11 γκολ και πέντε ασίστ. Η ικανότητα λοιπόν σε εκτέλεση και δημιουργία υπάρχει, μένει να φανεί αν μπορεί να αξιοποιηθεί στο έπακρο σε ένα πιο δεμένο σύνολο στη συνέχεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ