aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Το 10+5 του Ενσούε

ΑΠΟΕΛ: Το 10+5 του Ενσούε

TOY ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Χώρισαν οριστικά οι δρόμοι του ΑΠΟΕΛ με τον Εμίλιο Ενσούε. Μετά από ένα χρόνο και 20 μέρες (υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΠΟΕΛ στις 08/01/2018 και έφυγε στις 28/02/2019) ο Ισπανός μπακ – χαφ αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τους γαλαζοκίτρινους.

Μέσα σε αυτό το διάστημα, ο Ενσούε πρόλαβε να αφήσει το στίγμα του στην γαλαζοκίτρινη ομάδα, καθώς ήταν από τους ακρογωνιαίους λίθους στην περσινή πορεία του ΑΠΟΕΛ προς τον τίτλο. Εξάλλου δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι σε 31 συμμετοχές με την γαλαζοκίτρινη φανέλα (σε όλες τις διοργανώσεις) πρόλαβε να σκοράρει 10 γκολ και 5 ασίστ.

Είναι αλήθεια ότι, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα το αν θα είναι απώλεια ο Ενσούε για τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο αυτό που μπορεί να αναφερθεί με σιγουριά είναι ότι δεν υπάρχει άλλος ποδοσφαιριστής στο υφιστάμενο ρόστερ με τα ποδοσφαιρικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Ισπανός μπακ – χαφ.

Φυσικά, όπως είπε και ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις καθρέπτης είναι το γήπεδο και βασική προτεραιότητα η επιβολή της πειθαρχίας εντός των αποδυτηρίων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ