aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τις προηγούμενες 13 φορές έφαγε τα μούτρα του

ΑΠΟΕΛ: Τις προηγούμενες 13 φορές έφαγε τα μούτρα του

Την πρώτη νίκη επί της ΑΕΚ μετά τον Απρίλη του 2018 (!) θα κυνηγήσει τη Δευτέρα (14/2) ο ΑΠΟΕΛ. Όσο κι αν φαίνεται παράξενο οι γαλαζοκίτρινοι τις προηγούμενες 13 φορές που τέθηκαν αντιμέτωποι με τους Λαρνακείς… έφαγαν τα μούτρα τους, με απολογισμό πέντε ήττες και οκτώ ισοπαλίες. Τελευταία νίκη ήταν στις 22 Απριλίου 2018 με 3-1 και σκόρερ τους Μοράις, Σάλαϊ και Ζαχίντ.

Επομένως, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή έχει άλλο ένα κίνητρο, ώστε να πετύχει την πέμπτη διαδοχική νίκη του σε όλες τις διοργανώσεις και ένατη στα τελευταία δέκα παιχνίδια. Ο ΑΠΟΕΛ «τρέχει» ένα αήττητο 16 αγώνες (14 πρωταθλήματος) και εφόσον βάλει τέλος στο σερί που «έκτισε» σε βάρος του η ΑΕΚ θα την προσπεράσει στη βαθμολογία και θα βρεθεί τουλάχιστον στην τρίτη θέση με το πέρας της 21ης αγωνιστικής.

Οι υποχρεώσεις του ΑΠΟΕΛ στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος θα ολοκληρωθούν την Πέμπτη, με αντίπαλο την Ανόρθωση στο ΓΣΠ και ο Σωφρόνης Αυγουστή έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του και αυτή την αναμέτρηση. Στα (πολύ) θετικά για τον Κύπριο προπονητή είναι το γεγονός πως μετρά σημαντικές επιστροφές σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Στο απουσιολόγιο είναι τα ονόματα των Σάβιτς, Ντανίλο και Σατσιά, ενώ αμφίβολος είναι ο Εντονγκαλά. Όσον αφορά τον Ντανίλο, πληροφορίες αναφέρουν ότι ταξίδεψε στο εξωτερικό ώστε να πάρει δεύτερη ιατρική γνωμάτευση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ