aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τις δύο προηγούμενες φορές πήρε τον τίτλο

ΑΠΟΕΛ: Τις δύο προηγούμενες φορές πήρε τον τίτλο

Ο ΑΠΟΕΛ έφερε δύο ισοπαλίες στα πρώτα δύο ματς της β’ φάσης. Του χθεσινού ισόπαλου 0-0 με την Πάφος FC προηγήθηκε η ισοπαλία 1-1 με την Ομόνοια, στην πρεμιέρα της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος. 

Στο παρελθόν δύο φορές άρχισε τα πλέι οφ με δύο παιχνίδια δίχως νίκη από τη θεσμοθέτηση της β’ φάσης (2008-09). Την περίοδο 2012-13 ηττήθηκε 0-3 από την Ομόνοια και έφερε 0-0 με την Ανόρθωση και την αντίστοιχη 2018-19 έμεινε στην ισοπαλία με Νέα Σαλαμίνα 1-1 και με ΑΕΚ 0-0. Αμφότερες και τις δύο φορές κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Ο χρόνος θα δείξει εάν θα τριτώσει το καλό για τους γαλαζοκίτρινους, οι οποίοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος έχουν άλλο ένα παιχνίδι με ψηλό βαθμό δυσκολίας, καθώς θα αντιμετωπίσουν την ΑΕΚ στην «Αρένα». Οι Λαρνακείς είναι για την ώρα (σύμφωνα με τη βαθμολογία) ο βασικότεροι ανταγωνιστές του ΑΠΟΕΛ στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Πάντως, ο αγώνας της Δευτέρας (20/3) στο Στάδιο «Άλφαμεγα» με τον Άρη κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός για την ομάδα της Λεμεσού, αφού με νίκη θα μπει δυνατά στη μάχη του τίτλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ