aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τίποτα δεν τελειώνει πριν την ώρα του…

ΑΠΟΕΛ: Τίποτα δεν τελειώνει πριν την ώρα του…

Μετά το ρεπό οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ επέστρεψαν στις προπονήσεις ενόψει του επαναληπτικού με τη Σουτιέσκα στις 30 του μήνα, στο ΓΣΠ. Η νίκη στον πρώτο αγώνα μπορεί να δίνει μιαν άνεση σε όλους στην ομάδα, ωστόσο τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο πριν την ώρα του και κυρίως πριν λήξει και ο δεύτερος αγώνας με θετικό πρόσημο για τους γαλαζοκίτρινους. Γι’ αυτό και από σήμερα ο Πάολο Τραμετσάνι θα δώσει και πάλι το σύνθημα για να τελειώσει η υπόθεση πρόκριση την ερχόμενη Τρίτη.

Διαβάστε επίσης: Mήνυμα Πετρίδη: «Στήριξη και πίστη. Ο ΑΠΟΕΛ είναι υπεράνω όλων»

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι σαφώς και η ομάδα καλείται να δείξει σημάδια βελτίωσης, σε σχέση με τον αγώνα στο «Γκράτσκι», ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Οι «νέοι» στην αναφορά, η κριτική των «νεοσύλλεκτων»

Κάποιοι ποδοσφαιριστές που δεν τα πήγαν τόσο καλά, κάποιοι άλλοι που ανέβασαν στροφές ή είναι ακόμα πιο έτοιμοι τώρα ίσως να διεκδικήσουν μια θέση στους πρώτους έντεκα. Μέχρι την Τρίτη ωστόσο μεσολαβούν ακόμα αρκετές μέρες για να πάρει ο καθ’ ύλην αρμόδιος της ομάδας τις αποφάσεις του, τόσο σε ό,τι αφορά το σχήμα, αλλά και τα πρόσωπα που θα κληθούν για να τελειώσουν τη δουλειά που άρχισαν στο Μαυροβούνιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ