aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Την είδαν και θα την ξαναδούν…

ΑΠΟΕΛ: Την είδαν και θα την ξαναδούν…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στο πλαίσιο της καλύτερες δυνατής προετοιμασίας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα για τη νέα σεζόν, στον ΑΠΟΕΛ άρχισαν να συλλέγουν όσον το δυνατό περισσότερες λεπτομέρειες για τη Σούντουβα, αντίπαλος στον 1ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλύουν πολλά στοιχεία που έχουν αντλήσει και σε αυτά προστίθενται καθημερινώς κι άλλα. Για παράδειγμα, αναλύεται ο προχθεσινός αγώνας που έδωσε για τη 17η αγωνιστική, όπου κέρδισε εντός έδρας με 2-0 τη Γιοβάνα, συνεχίζοντας να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος. Δεν μένουν σε αυτό το παιχνίδι.

Αύριο, στις 13:00, η Σούντουβα αντιμετωπίζει εκτός έδρας για τη φάση των «16» του κυπέλλου την Τρακάι. Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος να διεξαχθεί στις 26 Σεπτεμβρίου. Εννοείται πως θα αναλυθεί άλλη μια φορά η ομάδα της Λιθουανίας, η οποία θα δώσει άλλους τρεις αγώνες μέχρι να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα, θα φιλοξενήσει την Τετάρτη τη Ζαλγκίρις (27/6) και έπειτα θα αντιμετωπίσει δύο φορές εκτός έδρας την Κάουνο Ζαλγκίρις (1/7, 4/7).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ