aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τί θα κάνει με την… τράπουλα ο Τραμετσάνι

ΑΠΟΕΛ: Τί θα κάνει με την… τράπουλα ο Τραμετσάνι

TOY ANΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Από τη στιγμή που πλέον στον ΑΠΟΕΛ δεν ανακοινώνεται αποστολή, εάν  υπάρξει πρόβλημα της τελευταίας στιγμής ή οποιοσδήποτε παίκτης κριθεί ανέτοιμος, θα γνωστοποιηθεί μία ώρα πριν η μπάλα στηθεί στη σέντρα. Ο Πάολο Τραμετσάνι, ασφαλώς, είναι γνώστης του ιατρικού δελτίου και αναλόγως καταλήγει στις επιλογές του για το αρχικό σχήμα με την ΑΕΛ. Ο Ιταλός δεν αναμένεται πως θα ανακατέψει την τράπουλα.

Διαβάστε επίσης: Κάζου: Η καλύτερή του στιγμή, η εμπιστοσύνη και η αναγνώριση

Ο Μπόι Βάτερμαν θα είναι κάτω από τα δοκάρια ενώ στην άμυνα θα βρεθούν οι Γιώργος Μερκής, Νικόλας Ιωάννου και ένας εκ των Καρλάο, Πραξιτέλης Βούρος. Οι Εμίλιο Ενσούε από τα δεξιά και Καζού από την αντίθετη πλευρά θα έχουν ρόλο μπακ-χαφ. Την τριάδα στον άξονα θα συνθέσουν οι Νούνο Μοράις, Γκάγιας Ζαχίντ ενώ την άλλη θέση διεκδικούν οι Λούκας Σόουζα, Τόμας ντε Βινσέντι. Το παζλ της ενδεκάδας αναμένεται πως θα συμπληρώσουν οι Νόρμπερτ Μπάλογκ και Λέο Νατέλ.

Διαβάστε επίσης: Δεν έχουν ιδέα για τον Ρέζα στον ΑΠΟΕΛ

Υπάρχει πληθώρα επιλογών για τον Ιταλό προπονητή εάν θέλει να διαφοροποιήσει κάτι στο αρχικό σχήμα. Οι Γιώργος Εφραίμ, Στάθης Αλωνεύτης και Σάββας Γκέντσογλου για παράδειγμα, αποτελεί πολύ καλές μονάδες. Κανονικά στη διάθεση του Πάολο Τραμετσάνι είναι ο Ρομάν Μπέζιακ για το ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Διαβάστε επίσης: Φακινέτι: Από τον… ΑΠΟΕΛ σε νέο τριετές συμβόλαιο με τη Τουν!

Ο Σλοβένος στράικερ εγγράφηκε στην ΚΟΠ χωρίς να πρέπει να εκτίσει τιμωρία μετά την κόκκινη που δέχθηκε στο παιχνίδι πρωταθλήματος της Γιαγκελόνια με την Αρκα Γκντίνια  (30 Νοεμβρίου). Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πολωνίας δεν ενημέρωσε την ΚΟΠ για οποιαδήποτε τιμωρία του Σλοβένου, οπότε εάν ο Ιταλός κόουτς κρίνει έτοιμο τον παίκτη (απομακρυσμένο ενδεχόμενο), μπορεί να τον χρησιμοποιήσει.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ