aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τι σημαίνουν οι προδιαγραφόμενες προσθήκες

ΑΠΟΕΛ: Τι σημαίνουν οι προδιαγραφόμενες προσθήκες

Μπέλετς, Σαρφό και Μούγιανιτς πρέπει να θεωρούνται ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, παρά το γεγονός πως τίποτα ακόμα δεν έχει επισημοποιηθεί. Πιθανότατα μάλιστα, στο γαλαζοκίτρινο «οπλοστάσιο» να μπει και ο Μεντόσα.

Τι σημαίνουν όμως οι προδιαγραφόμενες προσθήκες των Μπέλετς, Σαρφό, Μεντόσα και Μούγιανιτς στον ΑΠΟΕΛ; Οι πρώτοι τρεις θα προστεθούν στον κατάλογο Α και ο αριθμός θα φτάσει στους 14 αναφορικά με τις εγχώριες διοργανώσεις (15 στην Ευρώπη καθώς ο Γιώργος Εφραίμ αγωνίζεται ως κοινοτικός).

Οι άλλοι 11 του καταλόγου Α είναι Μπερτ Έσελινκ, Φακούντο Σαμπάλα, Ντάλσιο Γκόμες, Λούκας Σόουζα, Μουρτάζ Νταουσβίλι, Ντιεμερσί Εντονγκαλά, Άντον Μάγκλιτσα, Γκιόργκι Κβιλιτάια, Χοσέ Κρέσπο, Σιμόνε Σκουφέτ, Ισάμ Τσεπάκ. Εάν αποχωρήσουν οι δύο τελευταίοι, για την Κύπρο θα απομένουν τρεις θέσεις και τέσσερις για την Ευρώπη. Όσο για τον Μούγιανιτς, είναι 21 ετών και θα πάρει θέση στον κατάλογο Β.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ