aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τη «γλίτωσαν» με Τάαμαρι

ΑΠΟΕΛ: Τη «γλίτωσαν» με Τάαμαρι

Η Εθνική Ιορδανίας έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις από τις 30 Ιουλίου έως τις 14 Αυγούστου για το West Asian Championship που θα διεξαχθεί στο Ιράκ. Στον ΑΠΟΕΛ, όμως, δεν ανησυχούν καθώς ο Μούσα Αλ Τάαμαρι δεν βρίσκεται στις επιλογές. Ο αεικίνητος επιθετικός, όπως κι οι υπόλοιποι διεθνείς της Ιορδανίας που έχουν επίσημα παιχνίδια στην ομάδα που αγωνίζονται, δεν συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Η Ιορδανία αναχωρεί στις 19 Ιουλίου για την Τουρκία, όπου θα πραγματοποιήσει προετοιμασία. Στο τουρνουά θα αγωνιστεί στον β’ όμιλο, αντιμετωπίζοντας τις Σαουδική Αραβία, Κουβέιτ και Μπαχρέιν.

Έτσι ο 21χρονος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ θα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στις επίσημες υποχρεώσεις των γαλαζοκιτρίνων καθώς τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι εξαιρετικά κρίσιμα για την ομάδα της πρωτεύουσας. Οι πρωταθλητές καλούνται να εξασφαλίσουν είσοδο σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης, και ένας υγιής και ξεκούραστος Τάαμαρι είναι απαραίτητος για τον Τραμετσάνι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ