aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τι είδε ο Πουρσαϊτίδης

ΑΠΟΕΛ: Τι είδε ο Πουρσαϊτίδης

Σαφώς βελτιωμένος σε σχέση με τα φιλικά παιχνίδια που προηγήθηκαν στο Πράβετς, εμφανίστηκε ο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα του Πουρσαϊτίδη, εκεί που όχι μόνο αδυνατούσε να σκοράρει, αλλά πολύ περισσότερο να δημιουργήσει σημαντικές ευκαιρίες, «ξεμπούκωσε» χθες απότομα! Με γκολ των Σάντος (4’), Κατσαντώνη (31΄), Τσουτσούκι (65΄) και Εφραίμ (76΄) κέρδισε με 4-0 την Πίριν Μπλαγκόεβγκραντ, με τον Ελλαδίτη προπονητή να μένει σε αδρές γραμμές ευχαριστημένος.

Είδε τους ποδοσφαιριστές του πολύ πιο «φρέσκους» και ενεργητικούς, έβγαλαν αυτοματισμούς, μπορούσαν για περισσότερα τέρματα και παραλλήλως, διατηρήθηκε η εστία της ομάδας τους ανέπαφη. Ο ΑΠΟΕΛ, υπενθυμίζουμε, δέχθηκε 1 γκολ στα 4 φιλικά ματς που έδωσε σε Κύπρο (1) και Βουλγαρία (3).

Στο χθεσινό παιχνίδι αγωνίστηκε για ένα ημίχρονο ο Οκριασβίλι, ο οποίος προσφάτως ενσωματώθηκε με την αποστολή στο Πράβετς. Δεν χρησιμοποιήθηκε ο Κβιλιτάια για προληπτικούς λόγους και ο Τσεπάκ. Το αρνητικό είναι πως ο Εντονγκαλά αποχώρησε με πρόβλημα τραυματισμού, λίγα λεπτά πριν από το τέλος της αναμέτρησης. Επόμενο φιλικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι αύριο με αντίπαλο την Αλ Νασρ (18:00).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ