aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Τι είχες «Ντέβι», τι είχα πάντα

ΑΠΟΕΛ: Τι είχες «Ντέβι», τι είχα πάντα

Έναν ολόκληρο γύρο χαμένων αγώνων θα συμπληρώσει ο Τομάς ντε Βινσέντι. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, μετά τον αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, είχε διαγνωσθεί με κάκωση γονάτου, ακολούθησε πρόγραμμα αποκατάστασης, με την επιστροφή στην ενεργό δράση να παίρνει τη μία παράταση μετά την άλλη. Και εκεί που έδειχνε πως εκμεταλλευόταν με τον καλύτερο τρόπο τη διακοπή και μετρούσε αντίστροφα για επιστροφή, τέθηκε εκ νέου νοκ-άουτ.

Οι αυξημένες εντάσεις στις προπονήσεις επανέφεραν τις ενοχλήσεις στο γόνατο και κρίθηκε αναγκαίο να περάσει άμεσα από μαγνητικό τομογράφο, με τα αποτελέσματα να δείχνουν ρήξη έσω μηνίσκου. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός θα υποβληθεί σύντομα σε αρθροσκόπηση για αποκατάσταση του προβλήματος, με τη νέα αποχή να εκτιμάται στις 6 εβδομάδες. Όσο, δηλαδή, διήρκεσε και το αμέσως προηγούμενο διάστημα εκτός δράσης.

Επομένως, στη λίστα των αγώνων που ο ΑΠΟΕΛ δεν αγωνίσθηκε με τον «Ντέβι» προστίθενται και αυτοί απέναντι στον Εθνικό Άχνας (18/10), τον Άρη (24/10), τη Δόξα (30/10), την ΑΕΛ (6/10), την ΑΕΚ (22/10), την Ομόνοια (29/10). Οριακά να προλάβει το πρώτο παιχνίδι του β΄γύρου με αντίπαλο την Πάφος FC, το οποίο είναι ορισμένο να διεξαχθεί στις 5 Δεκεμβρίου, κάτι που με βάση τα σημερινά δεδομένα θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο.

Από το καλοκαίρι του 2018, όταν δηλαδή επέστρεψε στον ΑΠΟΕΛ, η αλήθεια είναι πως ο εκ των αρχηγών της ομάδας μπαινοβγαίνει στο ιατρικό δελτίο και στις πλείστες των περιπτώσεων μόνο άμεσα δεν επέστρεφε στην αγωνιστική δράση. Για παράδειγμα, την πρώτη σεζόν τρεις φορές ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο και μία από θλάση α΄ βαθμού. Οι εν λόγω τραυματισμοί εμφανίστηκαν και την αμέσως επόμενη σεζόν, ενώ στη λήξασα αγωνιστική περίοδο «περιορίστηκε» σε μυϊκά κυρίως προβλήματα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ