aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θρύλος υπό κατασκευή!

ΑΠΟΕΛ: Θρύλος υπό κατασκευή!

Ο ΑΠΟΕΛ, το περασμένο καλοκαίρι προχώρησε σε λίφτινγκ στο έμψυχο δυναμικό. Πάμε να φρεσκάρουμε λιγάκι τη μνήμη μας; Αποκτήθηκαν οι Σιμόνε Σκουφέτ, Στέφανος Κίττος, Ανδρέας Καρώ, Ισάμ Τσεπάκ, Μουρτάζ Νταουσβίλι, Τορνίκε Οκριασβίλι, Καντέτ Ντιαβαρά, Λούκας Σόουζα, Λέο Νατέλ, Δημήτρης Θεοδώρου, Ντανίλο Κάμπος, Άντον Μάγκλιτσα, Γκιόργκι Γκιλιτάια ενώ είχαν επιστρέψει από δανεισμό και διατηρήθηκαν στο ρόστερ οι Νεόφυτος Μιχαήλ, Βούγιαντιν Σάβιτς. Τον περασμένο Ιανουάριο ντύθηκαν στα γαλαζοκίτρινα οι Κίνγκσλεϊ Σαρφό, Ζοάο Πέδρο, Μπερτ Έσελινγκ. Εν ολίγοις είχαν προστεθεί στο ρόστερ 16+2 ποδοσφαιριστές.

Με εξαίρεση τους Κβιλιτάια, Σόουζα, Σαρφό, Νατέλ, Καρώ και τη φιλότιμη προσπάθεια των Θεοδώρου, Πέδρο είναι γενικώς παραδεκτό πως οι υπόλοιποι δεν ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες. Μοιραία, πέντε εξ αυτών που είχαν ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα αποτέλεσαν παρελθόν, την ίδια ώρα που κούνησαν μαντίλι άλλοι πέντε παίκτες που βρίσκονταν στο ρόστερ και κατά τη σεζόν 2020-21. Σύνολο δέκα, αριθμός που είναι θέμα χρόνου να μεγαλώσει. Στην κόψη του ξυραφιού είναι ο Σκουφέτ ενώ, τα σενάρια για αποχωρήσεις παικτών που δεν είδαν το φως της δημοσιότητας ολοένα και φουντώνουν.  Εκκρεμεί, υπενθυμίζουμε, η καταβολή 100.000 ευρώ στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί η προσθήκη του Σαρφό.

Συμπέρασμα: Ο ΑΠΟΕΛ, ούτε φέτος αποφεύγει τις σημαντικές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Θα παρουσιαστεί με διαφοροποιήσεις προσώπων σε όλες σχεδόν τις γραμμές και με δεδομένη την οικονομική στενότητα, τούτη τη φορά καλείται να περιορίσει στο ελάχιστο λανθασμένες επιλογές. Ανακοινώθηκε η απόκτηση των Χοσέ Κρέσπο και Ντάλσιο, θα ακολουθήσουν οι Αμέλ Μουγιάνιτς, Βιντ Μπέλετς και το ενδιαφέρον στρέφεται αυτομάτως στον τελικό αριθμό των παικτών που θα δώσουν τα χέρια με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η σούμα θα «δείξει» διψήφιο νούμερο.

Untitled 2

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ