aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Σάβιτς και η σύζυγός του!

ΑΠΟΕΛ: Θετικός στον κορωνοϊό ο Σάβιτς και η σύζυγός του!

Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ Βουγιαντίν Σάβιτς και η σύζυγός του, διαγνώστηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, σύμφωνα με ΜΜΕ στη χώρα του. Όπως τονίζουν στη Σερβία, το ζευγάρι εμφάνισε ήπια συμπτώματα γρίπης, έκανε το τεστ και τα αποτελέσματα δείχνουν ότι οι δύο έχουν μολυνθεί με τον COVID19. Επιπλέον, κάποιοι Σέρβοι ποδοσφαιριστές που ήρθαν σε στενή επαφή με τον κεντρικό αμυντικό των «γαλαζοκιτρίνων» θα κάνουν τα απαραίτητα τεστ.

Σύμφωνα με τη «Novosti», αυτό που ανησυχεί περισσότερο είναι το γεγονός ότι ο Σάβιτς ήρθε σε στενή σχέση με ποδοσφαιριστές και οπαδούς του Ερυθρού Αστέρα στο αιώνιο ντέρμπι κόντρα στην Παρτίζαν που έλαβε χώρα πριν από δύο περίπου εβδομάδες. «Απομένει να παρακολουθήσουμε την κατάσταση και να μάθουμε αν οι ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα θα εξεταστούν για τον COVID19. Ας θυμηθούμε ότι το 200ο αιώνιο ντέρμπι έγινε μπροστά σε περίπου 20.000 ανθρώπους», τονίζεται στο σχετικό δημοσίευμα.

H είδηση παίζει πρώτο θέμα σε όλα τα σέρβικα ΜΜΕ, με τον ποδοσφαιριστή και τη σύζυγό του Μίρκα να μην έχουν ακόμη τοποθετηθεί για να επιβεβαίωσουν ή να διαψεύσουν τις πληροφορίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ