aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θετικός ο Ομάρ, όλοι σε καραντίνα και κλήση σε Ζαχίντ

ΑΠΟΕΛ: Θετικός ο Ομάρ, όλοι σε καραντίνα και κλήση σε Ζαχίντ

Ο κορωνοϊός «κτύπησε» την Εθνική Νορβηγίας, αφού ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς Ομάρ Ελαμπντελαουί βρέθηκε θετικός και απαγορεύτηκε σε όλη την αποστολή να φύγει από το Όσλο.

Ο προγραμματισμένος για σήμερα αγώνας με τη Ρουμανία στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Εθνών δεν άρχισε ποτέ και η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε να πάρει τη νίκη η Ρουμανία άνευ αγώνα.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μπήκαν σε καραντίνα και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας ψάχνει εναλλακτικές επιλογές ώστε να ταξιδέψει στη Βιέννη την Τετάρτη για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Αυστρία.

Όπως αναφέρουν τα νορβηγικά Μέσα Ενημέρωσης η απόφαση της Ομοσπονδίας είναι να κληθούν άλλοι 17 ποδοσφαιριστές, ώστε αυτοί που ήρθαν σε επαφή με τον Ομάρ να παραμείνουν σε καραντίνα. Ανάμεσά τους είναι και ο Γκάγιας Ζαχίντ του ΑΠΟΕΛ.

Η ιστοσελίδα nettavisen.no φιλοξενεί και δηλώσεις του Νορβηγού με καταγωγή από το Πακιστάν μέσου, ο οποίος δηλώνει πρόθυμος να ταξιδέψει. «Είπα ότι με ενδιαφέρει. Περιμένω όμως απάντηση από την ομάδα. Πρέπει να γίνει κάποιο τεστ για να έρθω», σημειώνει χαρακτηριστικά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ