aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θετικός ο Μακέντα, η μπάλα στους Τούρκους

ΑΠΟΕΛ: Θετικός ο Μακέντα, η μπάλα στους Τούρκους

Με το χέρι στη σκανδάλη για να πυροδοτήσει μετεγγραφική «βόμβα» τύπου Φεντερίκο Μακέντα είναι ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι έβαλαν ψηλά τον πήχη για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής και μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο στις προσπάθειες απόκτησης του Τομανέ, έριξαν το βάρος στην περίπτωση του Ιταλού επιθετικού.

Μάλιστα, πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι ο 31χρονος φορ εμφανίζεται θετικός στο ενδεχόμενο να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα και καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να βρεθεί η «χρυσή» τομή με την Ανκαρακουτσού. Εμπόδιο είναι το πολύ ψηλό κασέ του Μακέντα, ο οποίος μετακόμισε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό στην Ανκαρακουτσού, υπογράφοντας συμβόλαιο δύο ετών με ετήσιες απολαβές 900.000 ευρώ ετησίως!

Τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης δίνουν αυξημένες πιθανότητες για ολοκλήρωση της μετεγγραφής και οι επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό. Στον ΑΠΟΕΛ διαμήνυσαν πως θέλουν να κλείσει άμεσα το θέμα θετικά ή αρνητικά και περιμένουν στο ακουστικό για τα νεότερα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ