aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θέρμη για το«διπλό» στην Περιστερώνα

ΑΠΟΕΛ: Θέρμη για το«διπλό» στην Περιστερώνα

Να κλείσει με τον ιδανικότερο τρόπο την α΄φάση του πρωταθλήματος και να τεθεί στην αφετηρία των πλέι οφ με την ψυχολογία στα ύψη είναι ο στόχος του ΑΠΟΕΛ στο σημερινό παιχνίδι απέναντι στη Δόξα.

Μετά τη σπουδαία νίκη επί του Άρη και την επιστροφή στην κορυφή της βαθμολογίας, οι γαλαζοκίτρινοι καλούνται να διαχειριστούν και τα συναισθήματά τους, επιβεβαιώνοντας την ανωτερότητά τους στο στάδιο της Περιστερώνα.

Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο, κάτι που εννοείται γνωρίζουν στον ΑΠΟΕΛ, με τον Σα Πίντο να δίνει το σύνθημα: «Πρέπει να παίξουμε συγκεντρωμένα στο δύσκολο ματς με τη Δόξα, να πάρουμε τους τρεις σημαντικούς βαθμούς ώστε να είμαστε καλύτερα προετοιμασμένοι για τα πλέι οφ».

Ο Πορτογάλος προπονητής σε καμία περίπτωση δεν θέλει οι παίκτες του να αντιμετωπίσουν τον αγώνα χωρίς τη δέουσα σοβαρότητα. Συνέστησε προσοχή και πλήρη αφοσίωση αφού η αντίπαλος μπορεί να βρίσκεται στον πυθμένα της βαθμολογίας, αλλά κατάφερε να επιβληθεί των Αρη, Πάφος FC και Ανόρθωση. Κάτι που κρούει έντονα το καμπανάκι.

Ο Σα Πίντο αξιολόγησε την κατάσταση των ποδοσφαιριστών και κατέληξε στο αγωνιστικό πλάνο. Το κενό του τιμωρημένου λόγω καρτών Ράντοσλαβ Πέτροβιτς είναι πολύ πιθανόν να καλύψει ο Χοσέ Κρέσπο, ο οποίος έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι την επανεμφάνισή του μετά από 2,5 μήνες. Ενδεχομένως, να γίνουν άλλες 2-3 αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ