aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θεμέλια πρόκρισης στη Σόφια

ΑΠΟΕΛ: Θεμέλια πρόκρισης στη Σόφια

Στη Σόφια, πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Βουλγαρίας, με πληθυσμό πάνω από 1,3 εκατ. κατοίκους, στρατοπεδεύει αργά το βράδυ η αποστολή του ΑΠΟΕΛ.

Σε μία από τις αρχαιότερες πόλεις της Ευρώπης, η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή θα επιδιώξει μεθαύριο βράδυ (20:00 / Cablenet1) να κάμψει την αντίσταση της Μπότεφ Πλόβντιβ, κουβαλώντας στις αποσκευές τα ξημερώματα της Πέμπτης εκείνο το σκορ που θα της δίνει το πάνω χέρι όσον αφορά στην υπόθεση πρόκρισης στον 3ο προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Ο επαναληπτικός, υπενθυμίζουμε, θα διεξαχθεί τη μεθεπόμενη Πέμπτη, 28 Ιουλίου, στο ΓΣΠ.

Ο Κύπριος κόουτς, ολοκληρώνει την προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους και αύριο, στο Εθνικό Στάδιο Βασίλ Λέφσκι χωρητικότητας 43.230 φιλάθλων, θα δώσει τις τελευταίες εντολές στους ποδοσφαιριστές του, προσδοκώντας ότι αυτές θα βρουν πιστή εφαρμογή εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών. Εννοείται πως με βάση την ακτινογραφία της επικείμενης αντιπάλου, όχι μόνο προσάρμοσε αναλόγως το πλάνο του, αλλά κατέληξε σε μεγάλο βαθμό στις αποφάσεις για τα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ