aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θέλει τον Ριάντ Μπάγιτς, αλλά έχει ισχυρό εμπόδιο

ΑΠΟΕΛ: Θέλει τον Ριάντ Μπάγιτς, αλλά έχει ισχυρό εμπόδιο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει να περιορίσει το ρίσκο όσον αφορά στις μετεγγραφικές του επιλογές, ιδιαίτερα σε θέσεις που αποτελούν «κλειδιά». Για τη γραμμή κρούσης, λοιπόν, θέλει να εξαντλήσει τα περιθώρια με παίκτες που βρίσκονται ψηλά στη λίστα και αυτομάτως, ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγάλος. Και ο Ριάντ Μπάγιτς είναι ένας εξ αυτών!

Όπως αποκαλύψαμε χθες στον Active (107.4 & 102.5) και στην εκπομπή «Βάλε Ένα Γκολ», ο Ελλαδίτης προπονητής αξιολόγησε θετικά την επιλογή του 26χρονου διεθνούς Βόσνιου επιθετικού, γνωρίζοντας ότι πρόκειται για δύσκολη περίπτωση. Το κασέ του είναι ψηλό (κοντά στις 500.000 ευρώ) και για να προκύψει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία θα πρέπει να μειώσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Διαβάστε επίσης: Πετεβίνος για Τάαμαρι: «Περιμένουμε. Δεν μας απασχολεί, είναι στο ρόστερ»

Ο Ριάντ Μπάγιτς, ο οποίος θεωρείται ο διάδοχος του Έντιν Τζέκο στην Εθνική ομάδα της χώρας του και γι’ αυτό τον αποκαλούν ο «νέος Τζέκο», παίζει τόσο ως κλασικός φορ όσο και δεύτερος επιθετικός. Τη φετινή σεζόν μέτρησε 25 συμμετοχές με 3 γκολ στο πρωτάθλημα της Τουρκίας με την Κόνιασπορ, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Ουντινέζε, η οποία έχει τα δικαιώματά του μέχρι το 2022. Στην περσινή σεζόν αγωνιζόταν με το ίδιο καθεστώς στην Μπασάκσεχιρ μετρώντας 31 συμμετοχές με 9 γκολ.

Διαβάστε επίσης: Πρώτη μούρη ο Τάαμαρι: «Πιέζεται από την οικογένειά του», «προς Ολυμπιακό»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ