aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: «Θέλει τον Μπερν η Τσάρλεστον, όχι πριν το 2022»

ΑΠΟΕΛ: «Θέλει τον Μπερν η Τσάρλεστον, όχι πριν το 2022»

Την απόκτηση του Τζακ Μπερν επιθυμεί η Τσάρλεστον, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιρλανδικής ιστοσελίδας independent.ie. Αυτό που περιπλέκει όμως την κατάσταση για τον Ιρλανδό είναι ότι η ομάδα των ΗΠΑ, θέλει να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ όχι πριν το 2022.

Αυτό γιατί η Τσάρλεστον τότε θα εξασφαλίσει άδεια συμμετοχής στο MLS, την κορυφαία λίγκα της χώρας. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα κάνει ο ποδοσφαιριστής στο διάστημα που μεσολαβεί.

Το δημοσίευμα:

Ο Τζακ Μπερν ενδέχεται να φύγει από τον ΑΠΟΕΛ πριν την ολοκλήρωση της τρέχουσας μετεγγραφικής περιόδου, μετά από την εξάντληση μόλις εννέα μηνών του 2,5 ετών συμβολαίου του.

Μια μικρής διάρκειας μετακίνηση στην Αγγλία είναι πιθανή για τον Ιρλανδό. Τα πάντα εξαρτώνται από τις διαπραγματεύσεις με τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος προσπαθεί να απαλλαχτεί από μεγάλα συμβόλαια.

Το μακροπρόθεσμο πλάνο όμως είναι ο 25χρονος να μετακινηθεί στο MLS το 2022, όταν και η Τσάρλεστον εξασφαλίσει μια θέση στην κορυφαία λίγκα των ΗΠΑ.

Ο βοηθός προπονητή της Τσάρλεστον Κρίστιαν Λατάνζιο δούλεψε με τον Μπερν στα τμήματα υποδομών της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Μπερν πήρε μετεγγραφή στην Κύπρο τα προηγούμενα Χριστούγεννα από την Σάμροκ, ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα ήθελε.

Η θέση του Μπερν είναι λίγο περίπλοκη αφού έχει ακόμα δύο χρόνια συμβόλαιο και είναι από τα υψηλά στο ρόστερ.

Η Σάρλεστον είναι μια επιλογή για αυτόν, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, ωστόσο το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει στο μεσοδιάστημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ