aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θέλει να βάλει ένα τέλος

ΑΠΟΕΛ: Θέλει να βάλει ένα τέλος

Τις προηγούμενες δύο φορές έφυγαν στεναχωρημένοι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ από το ΓΣΠ. Αποκλεισμός παρά τη νίκη επί της Τζουργκάρντεν και ισοπαλία με την Πάφος FC. Έτσι, μετά το 2-0 στην έδρα της Ανόρθωσης, οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να δώσουν χαρά στους φίλους του και στο «σπίτι» τους.

Η ευκαιρία θα τους δοθεί το Σάββατο απέναντι σε δυνατό αντίπαλο, αλάνθαστο στο πρωτάθλημα, που έχει υψηλές βλέψεις. Ο λόγος φυσικά για τον Άρη, ο οποίος έδειξε τις ορέξεις του στο γήπεδο με την απόδοση και τα αποτελέσματά του, καθώς και με τις μετεγγραφές του (προεξάρχοντος ασφαλώς του Ρώσου διεθνή, Αλεξάντερ Κακόριν).

Μάλιστα, οι αναμνήσεις από τις προηγούμενες φορές με φιλοξενούμενη την «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν είναι καλές για τον ΑΠΟΕΛ. Δύο ισοπαλίες με το ίδιο σκορ (1-1), σε πολύ σκληρά παιχνίδια.

Έτσι, η ομάδα της Λευκωσίας θα προσπαθήσει να μην την πατήσει ξανά από τους πράσινους της Λεμεσού, θέλοντας να αρχίσει νικηφόρο σερί μετατρέποντας σε οχυρό το ΓΣΠ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ