aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΔΙΕΘΝΗ ΜΠΑΣΚΕΤEUROPE CUPΑΠΟΕΛ: Θέλει να κοιτάξει στα μάτια τη Βιτάουτας

ΑΠΟΕΛ: Θέλει να κοιτάξει στα μάτια τη Βιτάουτας

ΤΟΥ ΜΑΡΙΟΥ ΠΟΛΥΔΩΡΟΥ

Στην έδρα της Βιτάουτας Λιθουανίας δοκιμάζεται σήμερα (18:30) ο ΑΠΟΕΛ, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής για τον 13ο όμιλο του FIBA Europe Cup. Ένα εξαιρετικά δύσκολο παιχνίδι για τους γαλαζοκιτρίνους, από τη στιγμή που θα γίνει στην έδρα μιας από τις πιο δυνατές ομάδες μιας προηγμένης καλαθοσφαιρικά χώρας. Θυμίζουμε ότι στη φετινή χρονιά ο ΑΠΟΕΛ είχε επισκεφθεί ξανά τη Λιθουανία και νίκησε τη Σιαουλιάι!

Άραγε θα μπορέσει να επαναλάβει έναν τέτοιο θρίαμβο η ομάδα του Δημήτρη Κουστένη, που προέρχεται από τη μεγάλη νίκη πάνω στην Τέλεκομ Βόννης; Τα πράγματα φαντάζουν δύσκολα, όμως πριν να αρχίσει ένα παιχνίδι, ποτέ μη λες ποτέ.

Ο ΑΠΟΕΛ διατηρεί ακόμη ελπίδες πρόκρισης για την επόμενη φάση. Αν σήμερα ο ΑΠΟΕΛ νικήσει με 7 πόντους (τουλάχιστον) τότε πάει στο 2-3 σκορ νικών-ηττών και οι Λιθουανοί θα βρεθούν στο 3-2. Οπόταν, αν ισοβαθμήσουν στο τέλος θα πλεονεκτεί ο ΑΠΟΕΛ!

Για την αναμέτρηση στη Λιθουανία, ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Βασίλης Κούνας επισήμανε: «Εμείς θα παλέψουμε για το καλύτερο δυνατό, αντιμετωπίζοντας ένα δύσκολο παιχνίδι χωρίς άγχος. Η Βιτάουτας είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και επομένως δεν θα είναι καθόλου εύκολο το παιχνίδι. Όμως, όσο δύσκολο κι αν είναι, ως ΑΠΟΕΛ θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ