aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θέλει Καρώ για το κέντρο της άμυνας, απέρριψε Ζοάο Πέδρο

ΑΠΟΕΛ: Θέλει Καρώ για το κέντρο της άμυνας, απέρριψε Ζοάο Πέδρο

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ ενέτειναν τις προσπάθειες για περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση κεντρικού αμυντικού και δεξιού μπακ.

Για την πρώτη θέση άναψε το πράσινο φως στη διοίκηση ώστε να κινήσει τις διαδικασίες για να γίνει εφικτή η ολοκλήρωση της μετακίνησης του Ανδρέα Καρώ από τη Μαρίτιμο στον ΑΠΟΕΛ. Ο 24χρονος στόπερ, διατηρεί συμβόλαιο με τον σύλλογο της Πορτογαλίας για άλλα δύο χρόνια και ως εκ τούτου εάν βρεθεί η «χρυσή» τομή, τότε θα ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα.

Ο Πουρσαϊτίδης είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Καρώ. Υπό την καθοδήγησή του τη σεζόν 2017-18 στη Νέα Σαλαμίνα, ο Καρώ είχε την πιο γεμάτη χρονιά της καριέρας του από πλευράς λεπτών συμμετοχής. Ο 24χρονος έπαιξε επίσης σε Απόλλωνα και Πάφος FC, πριν πωληθεί από τους κυανόλευκους της Λεμεσού στη Λάτσιο, απ’ όπου είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Σαλερνιτάνα.

Εντός των ημερών ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ θα καταλήξει και στον παίκτη που θέλει για το δεξιό άκρο της άμυνας. Θέμα Ζοάο Πέδρο δεν υπάρχει, αφού ο Ελλαδίτης τεχνικός τον απέρριψε λόγω ηλικίας (35 ετών).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ