aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θέλει και θα επιδιώξει με μανία το μακρινό ταξίδι!

ΑΠΟΕΛ: Θέλει και θα επιδιώξει με μανία το μακρινό ταξίδι!

Μετά από τρεις μήνες, όταν ξεπέρασε δηλαδή με συνοπτικές διαδικασίες το εμπόδιο του Π.Ο. Αχυρώνας/Ονησίλος (3-0), ο ΑΠΟΕΛ ξαναμπαίνει στη μάχη της δεύτερης τη τάξει εγχώριας διοργάνωσης, υποδεχόμενος τον Άρη. Το νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» που διεξάγεται στο ΓΣΠ και αρχίζει στις 19:00, εννοείται πως αντιμετωπίζεται με πάσα σοβαρότητα από τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους ποδοσφαιριστές του.

Δεν είναι μόνο η ποιότητα του αντιπάλου, τον οποίο παρεμπιπτόντως δεν κέρδισε στο τρέχον πρωτάθλημα (0-1, 0-0). Δεν είναι μόνο το γεγονός πως θέλει να «ξεπλύνει» την ήττα στο στάδιο της πρωτεύουσας στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής. Ο ΑΠΟΕΛ, θέλει και θα επιδιώξει με μανία το μακρινό ταξίδι και την κατάκτηση του κυπέλλου, «κούπα» που πρόσθεσε για τελευταία φορά στην τροπαιοθήκη στις 20 Μαΐου 2015.

Τότε που αγωνιζόταν στην ομάδα ο παλαίμαχος άσος, Γιον Άρνε Ρίισε. Είναι και θέμα, βλέπετε, πρεστίζ. Εδώ κι επτά χρόνια, κανένα τρόπαιο στον θεσμό του Κυπέλλου δεν έφερε τα αρχικά του και ασφαλώς, ούτε για αστείο δεν θέλουν να ακούν οι πρωτευουσιάνοι ότι θα περάσει άλλο ένα έτος, μένοντας αυτομάτως «κολλημένοι» στις 21 συνολικά κατακτήσεις.

Ο Σέρβος προπονητής, είπε αυτά που ήθελε να πει μετά το τέλος του πρόσφατου ματς με την Καρμιώτισσα, στέλνοντας μήνυμα συσπείρωσης στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ κι ακόμα πιο δυναμικής παρουσίας στην κερκίδα. Ιδιαίτερα στο ΓΣΠ. Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, παρά το εργάσιμο της ημέρας, περιμένει ότι οι ΑΠΟΕΛίστες θα δηλώσουν το «παρών» τους, σπρώχνοντας την ομάδα στην πρόκριση. Υπενθυμίζεται ότι ο αγώνας συμπεριλαμβάνεται στα εισιτήρια διαρκείας 2022-23.

Διαβάστε επίσης:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ