aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΠΟΕΛΑΠΟΕΛ: Θέλει δουλειά, έχει θέματα

ΑΠΟΕΛ: Θέλει δουλειά, έχει θέματα

Ούτε στο δεύτερο φιλικό βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα ο ΑΠΟΕΛ και έφερε ακόμα μία άγονη ισοπαλία. Μετά την Μπότεφ Βράτσα, οι γαλαζοκίτρινοι έμειναν προχθές στο 0-0 και κόντρα στην ΤΣΣΚΑ 1948 Σόφιας. Απέναντι στην πιο έτοιμη βουλγαρική ομάδα, για την οποίαν το παιχνίδι ήταν πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος τους, έδειξαν το αυτονόητο, ότι δηλαδή χρειάζονται ακόμα πολλή δουλειά.

Απομένουν δύο ακόμα παιχνίδια προετοιμασίας έως τις 20 Ιουλίου, ημέρα που ο ΑΠΟΕΛ θα αντιμετωπίσει την Μπότεφ Πλόβντιφ για το Κόνφερενς Λιγκ. Την ερχόμενη Πέμπτη θα αγωνιστεί με την Γκιόρτσε Πετρόφ από τα Σκόπια και, αφού επιστρέψει στις 9 Ιουλίου από τη Βουλγαρία, στις 12 του μήνα θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο ΓΣΠ. Στα δύο εναπομείναντα φιλικά λοιπόν, ο Σωφρόνης Αυγουστή θα αρχίσει να έχει περισσότερες απαιτήσεις από την ομάδα του.

Το θέμα είναι να είναι πόσοι από τους απόντες θα προλάβουν να είναι έτοιμοι έως το πρώτο επίσημο ματς. Οι Γκιόργκι Κβιλιτάια και Άντον Μάγκλιτσα έχασαν έδαφος λόγω του τραυματισμού που αποκόμισαν στο τέλος της περασμένης σεζόν. Γι’ αυτό και δεν αγωνίστηκαν ακόμα, επομένως θα φανεί εάν θα προλάβουν αρχικά κάποιο από τα φιλικά και στη συνέχεια, το ματς με τη βουλγαρική ομάδα. Από εκεί και πέρα, οι νεοαποκτηθέντες Μάριος Ηλία, Χοσέ Κρέσπο, Ματέο Σούσιτς θα προσπαθήσουν να φτάσουν το επίπεδο ετοιμότητας των άλλων συμπαικτών τους, ενώ γίνεται προσπάθεια για απόκτηση αριστερού μπακ, κεντρικού αμυντικού και δύο εξτρέμ.

Εν τω μεταξύ, ο Σούσιτς βρίσκεται ήδη στη Σόφια, ενσωματώθηκε στις προπονήσεις του ΑΠΟΕΛ και έκανε την πρώτη λιτή δήλωση: «Ήταν πολύ εύκολη απόφαση για εμένα να έρθω στον ΑΠΟΕΛ. Είναι η μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου, έχει τους περισσότερους τίτλους και εξαιρετικές παρουσίες στην Ευρώπη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ